Je rozhodnuto! Kincl dal Vémolovi košem. O titul zabojuje slovenský střelec Vlasto Čepo

Tohle byla ta méně pravděpodobná varianta. Šampion Patrik Kincl bude na konci roku bránit svůj titul střední váhy proti slovenskému nájezdníkovi Vlastovi Čepovi. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Vlasto Čepo vyzve na tanec Patrika Kincla Foto: OKTAGON MMA

Vémola má pro tentokrát smůlu. Kincl ukázal na Čepa

Jeden tábor slaví, druhý má oči pro pláč. Na trilogii mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou na konci roku nedojde. Šanci sesadit současného krále střední váhy dostává slovenský bijec Vlasto Čepo, pro kterého půjde o zdaleka největší zápas dosavadní kariéry.

O nadcházejícím soupeři Patrika Kincla se v posledních týdnech bouřlivě diskutovalo. O tom, s kým by se měl šampion ve váze do 84 kilogramů nakonec utkat, neměli jasno v rámci ankety ani fanoušci. V tuto chvíli je však definitivně rozhodnuto.

sipka Vyzvedněte si bonus 300 kč za registraci ZDE

Vlasto Čepo si řekl o souboj s Patrikem Kinclem skvělými výkony, které okořenil ještě lepšími ukončeními. Zástupce trnavského SFG na základě 4 výher v řadě veřejně vyzval Patrika Kincla a ten dal nakonec ve spolupráci s Oktagonem tomuto zajímavému souboji zelenou.

BILANCE
Patrik Kincl Vlasto Čepo
27-10-1NC 12-2

Všeobecně se spíše čekalo, že dojde na trilogii s Karlosem Vémolou, ten by měl ale zřejmě obrovské problémy s váhou. Rovněž finanční podmínky nakonec nebyly pro tento scénář dostatečně přesvědčující. O tom, že si Vlasto Čepo titulovou šanci zaslouží ovšem není sebemenší pochyb.

  • Oktagon 51: Kincl vs. Čepo (29. prosince 2023, Praha, O2 Aréna)

S variantou, že by se do titulového zápasu postavil na turnaji Oktagon 51 právě Čepo, nepočítal ani on sám. Mnohem pravděpodobněji se rýsovala varianta, že dojde na několikrát odložený duel s Matějem Peňázem, nakonec je ale vše jinak. Dokáže Čepo šokovat scénu a vystoupat až na samotný vrchol? Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...