Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem. Ten má ale jasně dané plány a prozradil, proč si na nich trvá a proč si podle něho Aspinall zápas s ním nezaslouží.

Jon Jones Foto: Profimedia

Jones: Své plány nezměním

Jon Jones, který se nedávno konečně vrátil do přípravného kempu, ve čtvrtek zveřejnil na sociální síti X sérii příspěvků, v nichž vysvětluje svou aktuální představu o jeho zápasu. Ta se vlastně nezměnila a šampion těžké váhy si dál i přes Aspinallův křik trvá na souboji s Miocicem.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

„Jsem uprostřed docela jasného rozhodnutí. Buď se budu držet přesných a původních plánů a budu bojovat s člověkem, který má všechna ta ocenění, nebo se úplně vykašlu na veškerý trénink, který jsem do Stipeho vložil, a budu bojovat s dalším potenciálním hvězdným soupeřem, který tu za tři roky možná ani nebude,“ vysvětlil Jones.

„Své plány kvůli nikomu měnit nebudu. Stipe je tam jako nejlepší těžká váha všech dob a maká na sobě. Dám mu, co chce, a budu si nárokovat další hlavu. Cokoliv přijde příště, přijde příště,“ dodal šampion.

Aspinall a šampion?

Jon Jones uznal, že UFC muselo po jeho zranění jednat, a proto vyrukovalo s bitvou o prozatímní titul, ve které zvítězil Tom Aspinall. Ten od té doby volá po zápasu s Jonesem, aby se stal regulérním držitelem pásu těžké divize. Podle Jonese si ale takovou šanci nezaslouží.

„UFC je skvělá společnost, která udělala, co musela, aby zachránila turnaj. Ale souhlasím s vámi, určitě to zmátlo spoustu britských fanoušků, kteří si oprávněně mysleli, že jejich chlapec je opravdu šampion. Připomíná mi to situaci, kdy byl Daniel Cormier ‚šampionem‘ v době mé nepřítomnosti,“ vyjádřil se Jones.

Bones rozhodně nesouhlasí s výroky, že zdržuje divizi. Aspinall by měl dle jeho mínění zkrátka bojovat bez ohledu na něj. „Zasvětil jsem sportu celý svůj dospělý život, myslím, že mám právo se jednou zranit. Léčení tohoto zranění mělo trvat až rok, ale já už jsem zpátky v přípravném kempu, jsem odhodlaný k progresu.

Určitě sami uznáte, že stejně tak sobecké je, že zcela zdravý (prozatímní) šampion, kterému je teprve 30 let, sedí a čeká na zápas s vítězem, kterému bude buď 42, nebo 36 let,“ napsal Jones.

A kromě toho v těžké váze teď není moc lidí, kteří by byli schopni vytvářet super zápasy. Pokud Alex (Pereira) v blízké budoucnosti nepostoupí výš, o moc nepřijdete. Pás se bude jen přehazovat jako v běžném byznysu,“ napsal Jones.

Právě o Alexe Pereiru projevil Jon Jones zájem, jenže to je hudba budoucnosti. Teď se soustředí na Miocice. Jejich společný zápas nemá oficiální termín, zatím to ale vypadá, že připadne na některý z víkendů poslední čtvrtiny roku.

Jon Jones nemá chvíli klidu. Do toho všeho se do něj opírá i Jan Blachowicz:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Diaz vs. Masvidal

Pozor, změna! Odveta Diaz vs. Masvidal dostává nové datum a místo. Na vině je kolize nejen s UFC

Zápas Diaz vs. Masvidal měl být fanouškům doručen 1. června. Teď event dostal nové datum i místo.📅📌 Kdy a kde se bude konat, se dozvíte v...

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko.🫣👊 Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda.👇

Tyson Fury a Oleksandr Usyk

BOX: Fury vs. Usyk – datum, kurzy, statistiky, program a livestream

Blíží se moment, kdy své síly v Rijádu změří Tyson Fury a Oleksandr Usyk.🥊 Koho favorizují české sázkové kanceláře a kde tuhle bitvu...