Jon Mariánek? Za tu výzvu si zpětně sypu popel na hlavu, říká Jakub Štáfek

Herec, režisér a nadšený sportovec Jakub Štáfek se sice z prostředí bojových sportů vytratil, dál se ale udržuje ve formě a téma dalšího zápasu nechává otevřené. Více se dočtete v článku.

Jakub Štáfek Foto: Profimedia

Jakub Štáfek se po čase vrátil k osobě Jona Mariánka. Za všechno prý může Ondřej Novotný

Někdy věci nedopadnou podle představ. Když se před lety Jakub Štáfek pokusil skrze krátké video vyzvat na boxerský souboj velkohubého influencera Jona Mariánka, netušil, co tím spustí.

"Přišel s tím Ondřej Novotný, že má pro mě soupeře a je to prakticky domluvené, jen musíme natočit výzvu. Zpětně si za to sypu popel na hlavu", přiznal Štáfek, který následně nechal celou situaci bez dalších reakcí utichnout a z tohoto projektu sešlo.

"Nečekal jsem, jaký to bude mít zásah. Říkal jsem si, co jsem to otevřel za Pandořinu skřínku. Vždyť já toho kluka ani neznal. Cítil jsem z toho špatnou energii, s tím jsem nechtěl mít nic společného.

Pak se ukázalo, že Mariánkovi se do ničeho nechtělo a měl jen velké řeči a kopal kolem sebe. Řekl jsem si v tu chvíli, že na tohle jsem asi starej a nechal jsem to být..."

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Štáfkovi ale nebylo přáno postavit se znovu tváří v tvář soupeři v ringu, nebo v kleci i v následujícím období. Vinou covidu, zranění a pracovních povinností sešlo i se zajímavého měření s Gáborem Borárosem. "Asi to tak mělo být", dodává dnes otec dvou dětí stroze.

V Hype-cast podcastu bylo z jeho slov cítit, že další zápas zcela nevylučuje. Stejně jako před časem, i teď si stojí za tím, že by ale muselo jít o pořádnou výzvu. Při té příležitosti se částečně opřel do Clash of the Stars. Soupeře podobného ražení by si totiž rozhodně nepředstavoval.

Kdo to naopak podle jeho názoru dělá dobře, je populární americký boxer a youtuber Jake Paul. Svoje nabubřelé vystupování totiž dokáže do určité míry obhájit svým sportovním výkonem v ringu.

Jakub Štáfek v závěru povídání vyjádřil velkou zvědavost ohledně Martina Fenina a jeho MMA zápasu. Dnes však už víme, že Oktagon tento projekt definitivně ukončil kvůli mizerné Feninově životosprávě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Jakub Štáfek neřekl bojovým sportům definitivní sbohem

Jakub Štáfek naznačil svoje plány v bojových sportech

Herec a režisér Jakub Štáfek stále pravidelně trénuje a i přes nabitý pracovní kalendář vyhlíží další možnou výzvu. Podrobnosti přinášíme v...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...