Kalašnik předvedl levý hák z pekla a řekl si o bonus večera. Škvorův srdnatý výkon nestačil

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Oktagon 56 v Birminghamu se blýskl parádním knockoutem Andrej Kalašnik, který vypnul soupeře už po 43 vteřinách zápasu. Na vítězství naopak nedosáhl Daniel Škvor. Více se dočtete v článku.

Andrej Kalašnik se zaskvěl parádním KO Foto: OKTAGON MMA

Expresní KO v podání Andreje Kalašnika. Vagabundův levý hák zaúřadoval dokonale

Andrej Kalašnik veze z Birminghamu jedno z největších vítězství kariéry. Zástupce brněnského Jetsaam Gymu zaskočil domácího Liama Etebara už po 43 vteřinách prvního kola skvěle načasovaným levým hákem, kterým poslal soupeře k zemi. Následovalo tvrdé ground and pound a Vagabund mohl začít slavit.

"Miluji vtipkování, party, ale také zápasení. Já mám hodně nebezpečnou levačku a teď se to potvrdilo. Mým dalším cílem je zápas na turnaji v Brně", prohodil Kalašnik, čímž vlastně odtajnil plány organizace Oktagon uspořádat v brněnské metropoli jeden z příštích turnajů.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Daniel Škvor Fleurymu vzdoroval, nakonec ale odklepal škrcení

Zkušený Daniel Škvor nastupoval do zápasu Na Oktagonu 56 s obávaným Willem Fleurym v pozici kurzového outsidera, v prvním kole však ukázal, že si domácí úkoly splnil výborně a dlouho úspěšně bránil pokus o takedown.

Škvor zasypával na pletivu Fleuryho tvrdými lokty, jenže ten se dál držel taktiky dostat Škvora na zem a to se mu po minutě prvního kola skutečně povedlo. Nejprve se irský válečník snažil založit škrcení rear naked choke, které Škvor s vypětím všech sil ubránil a v závěru první pětiminutovky se dokázal postavit.

Jenže Fleury vzal Škvora na zem také na začátku kola druhého a tentokrát šel po ukončení s ještě větší zarputilostí. 35letý bijec s dopingovou minulostí si postupně přešel do ideální pozice pro škrcení technikou armbar a na to už Daniel Škvor nedokázal najít odpověď.

Po zápase se Fleury rozpovídal o plánech dojít si pro titulový pás v polotěžké váze, kde kraluje Karlos Vémola. Zároveň také promluvil o tom, že do zápasu vstupoval s pochroumaným palcem na ruce, zápas ale nechtěl za žádných okolností rušit, což se mu vyplatilo.

Podívejte se na KO Andreje Kalašnika:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Andrej Kalašník je jeden z největších talentů českého MMA

Andrej Kalašnik - profil a zápasy MMA bojovníka

Brněnský samopal ⚡ Andrej "AK-47" Kalašnik má zamířeno na titul velterové váhy v organizaci Oktagon MMA. Podívejte se na profil fightera🥊,...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...