Kincl zabrousil do soukromí. Jsi jako hyena, opáčil Vémola

Karlos Vémola a Patrik Kincl se poprvé oficiálně utkali v předzápasové debatě před nadcházející odvetou. Nejzajímavější výroky najdete v článku.

Karlos Vémola vyhlíží svou další kořist Foto: Karlos Vémola

Oktagon Tváří v tvář: Kincl bez duše, Vémola v ráži. Co si slíbili?

Patrik Kincl a Karlos Vémola dostali první oficiální příležitost slovní konfrontace před nadcházející prosincovou odvetou. A povídání s názvem Oktagon Tváří v tvář v režii Ondřeje Novotného stálo za to. Vynikající řečník Karlos Vémola znovu potvrdil vysoké kvality i v této disciplíně. Naopak, aktuální šampion střední váhy, Patrik Kincl, na ostřejší slovní obranu poněkud rezignoval. Přesto zaznělo několik zajímavých argumentů.

V první debatě k nadcházejícímu mega zápasu Kincl vs. Vémola 2 měl častěji slovo Karlos Terminátor Vémola. Výměna názorů se točila kolem několika zásadních témat, jako první vzájemný zápas, váha a ideální scénář v odvetě i roztržka za na turnaji v Brně.

V jeden moment se Patrik Kincl pokusil zabřednout do aktuální choulostivé aféry okolo Karlosovy milostné nevěry, která před několika dny prosvištěla českým internetem jako uragán. Terminátor však odmítl na toto osobní téma debatovat.

„Já se o tomto s ním vůbec nehodlám bavit. Jsme tady, abychom si něco řekli k zápasu a k tomu, co se děje okolo. O tom, co se děje kolem mě a Lely se s nikým veřejně bavit nechci. Ať s tím (Kincl) jde do p*dele. Já rozhodně nedovolím, aby tato aféra jakkoliv ovlivnila zápas v O2 Aréně 30. prosince.“, odvrátil rezolutně Karlos Vémola

Patrik Kincl v minulosti několikrát potvrdil, že slovní trashtalk a přímá konfrontace nejsou jeho silnými stránkami. Podobně jako při debatě v rámci Tváří v tvář s Pirátem Krištofičem, i tentokrát byl často v nepříjemné defenzivě, ze které nemohl, ani nechtěl hledat východisko. Na to Ondřej Novotný trefně poznamenal, že je dnes jako tělo bez duše. Kincl však odvětil:

„Já už jsem unavený z toho někomu pořád dokola vyvracet nějaké konspirační teorie. Vždyť on je, jako kolovrátek, stále to stejné dokola…“

Podle Karlose Vémoly, Patrik Kincl 4 roky čekal, až bude zraněný, aby si mohl přijít ukořistit pás. V této souvislosti přirovnal svého oponenta k hyeně. Patrik Kincl v otázce na největší potencionální strach uvedl, že se aktuálně nejvíce obává zrušení zápasu ze strany Vémoly.

„Já nejsem kouzelník, nemůžu ovlivnit, zda přijde, nebo nepřijde zranění u mě, nebo u tebe. Fanoušci ten zápas ale chtějí a já ti teď tady slibuju, že k němu stejně dojde“, ujistil Terminátor.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...