Klein má potvrzený zápas v Londýně na UFC 286! Utká se s Herbertem

V červenci minulého roku porazil v Londýně Ľudovít Klein v rámci UFC Fight Night Masona Jasona. A v březnu se tam vrací, aby v 286. turnaji UFC zlikvidoval Jaie Herberta.

Lajoš Klein Foto: Profimedia

Ľudovít Klein se opět ukáže v Londýně! Proti Herbetovi ho ale čeká těžká práce

Několik úspěšných zápasů v rámci UFC už má Ľudovít Klein za sebou a teď si hodlá jet do Londýna 18. března znovu pro vítězství. Naposledy vyhrál na body proti Masonu Jonesovi, kdysi dvojnásobnému šampionovi organizace Cage Warriors, kterého Klein ve druhém kole málem knockoutoval.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace UFC se konečně zase vrací se svým číslovaným turnajem do Evropy, konkrétně do Londýna, a Ľudovít Lajoš Klein se dočká soupeře, po kterém prahnul – nastoupí proti němu Jai Herbert, který si zazápasil na obou akcích UFC Fight Night v minulém roce, přičemž jednou se mu podařilo vyhrát a po druhé si odnesl prohru.

UFC 286 – ohlášené zápasy
Muší váha (ženy) Joanne Wood ❌ Luana Carolina
Muší váha (muži) Malcolm Gordon ❌ Jake Hadley
Muší váha (ženy) Jennifer Maia ❌ Casey O'Neill
Lehká váha (muži) Jai Herbert ❌ Ľudovít Klein
Pérová váha (muži) Lerone Murphy ❌ Nathaniel Wood

Klein má za sebou velmi úspěšný rok. Kromě zápasu s Masonem Jasonem si v březnu střihl svůj čtvrtý zápas v rámci UFC. Jeho soupeřem byl Devonte Smith a slovenský bojovník potřeboval ukázat, že si zaslouží být mezi špičkou MMA. Polehčující okolností byl fakt, že se Klein o zápase dozvěděl týden před turnajem, protože Smithovi odpadl na poslední chvíli protivník, ale i tak byl Klein odhodlaný za každou cenu vyhrát. Dle jejich bilancí bylo zřejmé, že jdou do zápasu hodně vyrovnaní soupeři, i přesto se podařilo Lajošovi na body vyhrát.

Výsledky zápasů v rámci UFC
5. března 2022 (Londýn) Mason Jones ✔️ (na body)
5. března 2021 (Las Vegas) Devonte Smith ✔️ (na body)
16. října 2021 (Las Vegas) Nate Landwehr ❌ (submise)
8. květen 2021 (Las Vegas) Michael Trizano ❌ (na body)
26. září 2020 (Abu Dhabi) Shane Young ✔️ (KO)

I Kleinův nadcházející soupeř Jai Herbert má slušnou bilanci, která čítá 12 výher a jen 4 prohry. Klein má oproti Herbertovi na svém kontě dvě výhry za sebou. Herbert v březnu 2022 prohrál s Iliou Topuriou – Topuria sice inkasoval nehezký high kick, který se mu ale podařilo ustát a nakonec ho vyburcoval k vítězství, kterého dosáhl stylově knockoutem. Herbert si to ale hned v červenci vynahradil v kleci s Kylem Nelsonem, kterého porazil na body.

Ľudovít Klein – první Slovák v UFC

Lajoš „Mr. Highlight“ Klein je bojovník smíšených bojových umění, který v dubnu 2022 podepsal jako vůbec první Slovák smlouvu s organizací UFC.

S bojovými sporty začal už ve dvanácti letech, kdy se údajně potají přihlásil na trénink boxu. Obával se, co by mu na to řekli rodiče, ale už od prvního tréninku věděl, že tohle bude jeho život. Po rozpadu klubu, v němž trénoval, se začal věnovat brazilskému jiu-jitsu a později k tomu přidal ještě thajský box. K MMA poprvé přičuchl v roce 2009 a už u něho zůstal.

Ľudovít Klein – základní info
věk 27
výška 170 cm
váha 70 Kg
váhová kategorie pérová váha, lehká váha
gym Spartakus Fight Gym
trenér Attila Végh
bilance 19-4 (výhra-prohra)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Melvin van Suijdam

Nové jméno v Tipsport Gamechangeru: Nastoupí i Holanďan Suijdam

Seznam jmen pyramidy milionového Tipsport Gamechangeru má čím dál jasnější obrysy. Aktuálně na něm přibylo nové jméno holandského bojovníka...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.