Klid před bouří? Terminátor znovu předhazuje svou nabídku

Každý je úplně jiný, přesto je mnohé spojuje. Pirát Krištofič i Karlos Vémola tvrdě dřou ve svých gymech. A stále si stojí za svým. Dočkáme se zápasu?

Karlos Vémola má plán, na který Pirát prozatím neslyší Foto: Karlos Vémola

Pirát je pro mě žrádlo, všichni to vědí. I on, je si jistý Karlos Vémola

Velké zápasy budí velké emoce. O bitvě Samuela Krištofiče s Karlosem Vémolou to platí beze zbytku. I když nám do původně zamýšleného termínu 30. prosince zbývají více než dva měsíce, prakticky každý den nabízí v tomto příběhu zajímavou zápletku.

Poté, co se k překvapení všech, včetně samotných promotérů Oktagonu, situace okolo již potvrzeného duelu Vémola vs. Krištofič, zkomplikovala, fanoušci mohou sledovat neutichající trashtalk mezi oběma stranami.

Karlos Vémola přispěchal opakovaně s nabídkou, jak celou situaci okolo pořadí nástupu do klece vyřešit. Jeho soupeř Pirát Krištofič nicméně o podobných návrzích nechce ani slyšet.

„Pořád se teď řeší, jestli Vémola nastoupí v modrým rohu, nebo nenastoupí. Vůbec se ale neřeší to, že jsem Pirátovi navrhnul, že půjdu do modrého rohu, pod podmínkou, že vítěz bere všechno. Já nejsem nenažranej. Až ho zmlátím tak za ty peníze udělám radost dětem v dětském domově. O tom už nikdo nemluví. Všichni, včetně Piráta totiž ví, že je pro mě žrádlo. Vsadil bych všechno na svoje vítězství…“ Prohodil Karlos Vémola

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pirát nehodlá už o svém vítězství nikoho přesvědčovat, vzkázal přes Instagram

Atmosféra tak i nadále houstne. To, zda se oba fighteři skutečně postaví tváří v tvář na jubilejním turnaji Oktagon 30 zůstává prozatím ve hvězdách. Pravdou ovšem je, že oba jsou ve fázi tvrdé přípravy, takže drobný optimismus se přeci jen nabízí.

V dohledné době by měl zapeklitý rébus rozseknout Ondřej Novotný a společně s ním jeho společník Pavol Neruda. Oba bossové Oktagonu se přitom netají svým zklamáním z nastalé situace.

Na Karlosovo poslední vyjádření se podívej v tomto videu:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...