Král chaosu je blízko titulové šanci, připustil Ondřej Novotný

Dokáže rozpoutat hotové peklo. Atraktivní přestřelky v podání slovenského hurikánu Vlasta Čepa pravidelně zvedají diváky ze sedadel. I o tom se rozpovídal promotér Ondřej Novotný.

Šéf Oktagonu Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný velebí výkon Čepa a láká na bitvu s Peňázem

V nedělním vysílání MMA letem světem bylo opět několik zajímavých témat k diskuzi a zamyšlení. Moderátor a šéf Oktagonu v jedné osobě, Ondřej Novotný, si pro fanoušky MMA připravil pravidelnou porci povídání o tom nejdůležitějším ze světa bojových sportů.

Nejnovější díl podcastu MMA letem světem i tentokrát sledovalo v přímém přenosu okolo tisícovky nadšenců. Kromě ohlédnutí za turnaje UFC 288 a Oktagon 42, došlo i na několik pikantních otázek.

Novotný se kromě toho více pozastavil nad neuvěřitelným výkonem stylem Vlasty Čepa, který v Bratislavě zdemoloval Iona Tuburceanu ve druhém kole, za což obdržel Tipsport bonus večera.

Nejen na bosse Oktagonu to evidentně zanechalo velký dojem a v rámci naladění na zápas s Matějem Peňázem (7.10. v Bratislavě) Novotný prozradil, že Čepa by případný skalp Peňáze velmi pravděpodobně vynesl k titulové šanci.

"Ano, to je poměrně evidentní, že by si to zasloužil. Pokud porazí Peňáze, tak poskočí ve světovém žebříčku někam ke 130. místu a moc jmen už by před ním nebylo. Samozřejmě střední váha se také nějak vyvíjí, ale Vlasto určitě není od titulové šance daleko; jeden maximálně dva zápasy," uvedl Novotný

Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný zároveň prozdradil, že nadcházející a velmi očekávaný galavečer Oktagon 43: Kincl vs. Vémola bude nejdražší a žebříčkově nejzajímavější turnaj v historii Oktagonu.

sipka Další díl MMA letem světem s hosty právě o turnaji Oktagon 43 proběhne v úterý 9. května (pro přesný čas sledujte IG Ondřeje Novotného)

O čem šla řeč v rámci nedělního vysílání MMA letem světem?

  • Obhajoba Sterlinga proti Cejudovi
  • Jednání s Aleksandarem Iličem
  • Návrat Buchingera a Barboríka v Bratislavě
  • Ženské zápasy a budování divizí v Oktagonu
  • Názor na Michala Kotalíka
  • Kurzy Vémola vs. Kincl
  • Proč není Round Zero?
  • Názor na I Am Fighter
  • Kolik má pod sebou Oktagon MMA zápasníků?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vémola vs Kincl ve studiu CNN Prima News

Duel šampionů: Kincl s Vémolou se potkali ve studiu, co si řekli?

Exkluzivní duel šampionů Patrika Kincla s Karlosem Vémolou nabídla v úterý večer zpravodajská stanice CNN Prima News. Řeč byla o...

Ondřej Novotný je autor úspěšného podcastu MMA LETEM SVĚTEM

Podcast MMA Letem světem Ondřeje Novotného

MMA Letem světem je podcast 🎙️ o bojových sportech, který pravidelně vysílá promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný✔️. Na co se v něm...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...