Krvelačný Dracula si vyhlédl novou oběť. Do klece lanaří odpočívajícího Růžového pantera

Tohle by dávalo smysl. Titul velterové váhy Oktagon MMA je momentálně uvolněný a na pomyslný trůn si brousí zuby hned několik borců ze špičky divize. Přiblížit by se mu chtěl i moldavský Dracula Ion Surdu, který ukázal prstem na potencionálního soupeře. Přijde odezva?

Ion Surdu Foto: OKTAGON MMA

Ion Surdu vyzval Davida Kozmu. Rád by si to s ním rozdal v Edenu

Moldavský fighter Ion Surdu se na Instagramu vytasil s konkrétní výzvou. 8. června na turnaji Oktagon 58 by rád poměřil síly s Davidem Kozmou, který si momentálně dává po tvrdých prohrách delší zápasovou pauzu. Vyslyší Růžový panter tohle vábení?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ion Surdu se aktuálně nachází na 3. příčce žebříčku velterové váhy a zejména po jeho výhře nad Alexem Lohorém se jeho jméno skloňovalo v souvislosti s titulovými šancemi. Tyto plány ovšem na konci roku dostaly trhlinu, neboť Dracula nestačil na Itala Stefana Paterna, který zúročil svoje zkušenosti a při své premiéře v organizaci Oktagon zaznamenal vítězný debut díky armbaru ve 2. kole. Tuto porážku by Surdu rád odčinil v Edenu, a proto vyslal jasnou výzvu:

"Hej, Davide Kozmo, co máš v plánu na 8. června? Doufám, že budeš odpočatý a v nejlepší možné formě. Pojďme dát lidem to, co je zajímá #3 vs. #4. Dracula vs. Růžový panter. Oktagone zařiď to. Uvidíme se v Edenu!"

David Kozma už před časem oznámil, že si po dohodě s rodinou a týmem bere delší pauzu na zotavení. V posledním roce a půl totiž utrpěl dvě hodně těžké porážky (Brito, Veličkovič), které se podepsali na jeho zdraví a částečně i sebevědomí.

Už jen samotná účast v pyramidě Tipsport Gamechanger vzala toho někdejšímu nejdéle vládnoucímu šampionovi organizace hodně sil. Kozma navíc patří obecně mezi nejaktivnější zápasníky, ve svých 31 letech má na kontě obdivuhodných 45 profesionálních zápasů, takže se pauza ve světle nedávných utkání rozhodně nabízela.

Kozma na tiskové konferenci Oktagon Time na začátku prosince v Ostravě řekl, že s návratem nebude nikterak spěchat a kromě rekonvalescence bude plnými doušky nasávat rodinnou atmosféru. Termín na prahu léta v jeho případě dává smysl. Tím spíše, když jedna s nejvýraznějších postav domácí MMA scény již začala s tréninkem a zároveň je dostatek času na kvalitní přípravu spojenou s kempy.

Stejně tak Oktagon by českou MMA hvězdu jistě rád zařadil na fight card pro takto významnou událost a v neposlední řadě bude návrat Růžového pantera zajímat i fanoušky. Na první pohled se tedy zdá, že tento matchup dává smysl, poslední slovo ale bude mít samotná organizace.

Kozmu a Surdua spojuje vyhlášený polský gym Ankos MMA, v jehož barvách Ion Surdu nastupuje, zatímco David zde v minulosti opakovaně v rámci přípravy absolvoval výživné sparingy. Přímo na žíněnce se ale oba potkali minimálně, a tak nic nebrání tomu, aby se z nich stali soupeři v kleci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost.💎 U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh...

Ondřej Novotný

Promotér Ondřej Novotný prozradil, kolik lidí chce v červnu vměstnat na fotbalový stadion

Odveta století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou se uskuteční 8. června v rámci velkolepého turnaje Oktagon 58 pod otevřeným nebem na...