KSW 93 Paříž: Michal Martínek vs. Prince Aounallah datum, kurzy, analýza a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český bijec Michal Martínek bude zápasit na historicky prvním turnaji organizace KSW ve Francii. Ve slavné pařížské Adidas Areně změří síly s fanouškům dobře známým Princem Aounallahem. Veškeré podrobnosti k zápasu i celému turnaji najdete v tomto článku.

INFO O TURNAJIANALÝZA, KURZY A TIP
KARTALIVESTREAM

Michal Martínek Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 93: 9,7/10

  • Datum a místo: Sobota, 6. dubna 2024, Paříž, Francie
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u Tipsportu
  • Online livestream: Všechny zápasy vysílá Tipsport TV

KSW 93 info: Martínek vs. Aounallah čas zápasu, sázkové kurzy

Michala Martínka čeká čtvrtý zápas v polské organizaci KSW. V sobotu 6. dubna okolo 20:00 se pokusí vrátit na vítěznou vlnu proti domácímu Princovi Aounallahovi, který zažije v přední evropské organizaci očekávanou premiéru. Dá Martínek zapomenout na předchozí dvě porážky? Sledujte KSW 93 ŽIVĚ ZDE, protože tento turnaj slibuje fantastickou podívanou!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas ve Francii bude pro Michala Martínka zajímavou zkušeností. Bývalý šampion OKTAGONu, který prošel i ruskou organizací ACA, se vrací po tvrdém knockoutu od Darka Stošiče, namotivovaný než kdy dřív.

Vrcholem karty KSW 93 bude souboj šampionů lehké váhy, ve kterém se hvězdný Francouz Salahdine Parnasse popasuje s přemožitelem Lea Brichty, držitelem prozatímního titulu Valeriem Mirceou, jenž na tento duel trénoval v Irsku po boku slavného Conora McGregora.

Michal Martínek kdy zápasí v KSW?

Na přehled zásadních informací k ostře sledovanému turnaji KSW 93 ve Francii se podívejte v této tabulce.

KSW 93 FRANCIE 🇫🇷
⏰ Kdy: 6.4.2024 od 18:00
🏰 Kde: Adidas Arena, Paříž, Francie
📝 Karta: Program a výsledky
💎 Martínek čas zápasu: Okolo 20:00
▶️ Livestream: Tipsport TV, Voyo, PPV

KSW online: Prince Aounallah vs. Michal Martínek kurzy a sázková analýza

Michal Martínek stojí před jednou z největších výzev své dosavadní kariéry. V poslední době mu nešla karta podle jeho představ. Na úvod svého angažmá v organizaci KSW si sice poradil s Filipem Stawowym na body, v následujícím duelu byl ale proti Danielovi Omielanczukovi o výhru doslova okraden bodovými rozhodčími.

Nejtěžší porážka kariéry přišla pro Černovouse v poslední zápase v polovině října, kdy ho na turnaji KSW 87 v Třinci brutálním KO v 1. kole sestřelil Darko Stošič. Po této životní lekci se Martínek ponořil do tréninku s ještě větší intenzitou a absolvoval několik výživných kempů v polském Ankos MMA.

Dohromady strávil v Polsku 5 náročných týdnů a stejný počet absolvoval doma v Reinders MMA. Zápas na KSW 93 představuje pro svěřence trenéra Andrého Reinderse obrovský test zejména po psychické stránce.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Prince Aounallah je ostřílený světoběžník, který toho má v kariéře hodně za sebou. V minulosti zápasil s takovými jmény jako je Karlos Vémola, nebo Mikhail Ragozin a v obou případech padl až na body.

Nebezpečný Francouz, který si nechává říkat „jeho veličenstvo“, aktuálně táhne sérii 4 výher v řadě. Do KSW přichází coby šampion menší francouzské organizace HEXAGON MMA, kde během roku 2023 třikrát zvítězil a stal se šampionem těžké váhy. V poslední obhajobě si koncem října poradil s Alexem Cvernou, kterého hned na začátku vzal na zem a po 2 minutách boje ukončil ground and pound.

BILANCE
MICHAL MARTÍNEK PRINCE AOUNALLAH
10–5 18–11
6x KO/TKO,
1x submise,
3x body
9x KO/TKO,
3x submise,
6x body
3x KO/TKO,
1x submise,
1x body
2x KO/TKO,
3x submise
6x body
33 let, 187 cm 33 let, 187 cm
#116 (fightmatrix) #125 (fightmatrix)

Prince Aounallah se proti Martínkovi nepochybně pokusí přenést zápas na zem a tam prodat dobrou práci s těžištěm i fyzické proporce. Český legionář má ale velmi dobrou obranu proti takedownům a je to jedna z věcí, na kterou se v aktuální přípravě hodně soustředil.

Pakliže se Martínkovi podaří udržet zápas v postoji, mohl by sbírat signifikantní body díky skvělé práci z přední ruky a celkově vytříbeném boxingu. Martínek je na tom výborně i co se týče kardia, což by mohlo ve druhé polovině zápasu rozhodovat.

TIP: Michal Martínek vyhraje, v kurzu 1,62 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Prince vs Martínek TIP

KSW 93: Parnasse vs. Mircea fight card – zápasy, program a výsledky

Hlavní zápas KSW 93 Parnasse vs. Mircea je jedním z nejočekávanějších duelů celého roku. Valeriu Mircea v únoru vybojoval titul prozatímního šampiona lehké váhy v souboji s Leem Brichtou, kterého dokázal porazit ve 4. kole na submisi. Tím si připsal svou jubilejní 30. výhru v profi MMA a momentálně má sérii 4 vítězství v řadě.

Salahdine Parnasse je právoplatným šampionem lehké váhy KSW a pro turnaj ve Francii zdaleka největší hvězdou, kolem které vedení celý galavečer vystavělo. V polovině prosince neúspěšně usiloval o zisk třetího opasku, k titulu pérové a lehké divize ovšem velterový pás nepřidal po porážce s Bartosinskim na body.

Kompletní program a výsledky KSW 93 vám přinášíme v následující tabulce.

KSW 93 ZÁPASY ✏️
Hlavní karta
Lightweight title fight 5x5
Salahdine Parnasse (KO) vs. Valeriu Mircea
Lightweight
Wilson Varela (TKO) vs. Marian Ziolkowski
Welterweight
Madars Fleminas (KO) vs. Artur Szczepaniak
Heavyweight Prince Aounallah vs. Michal Martínek (KO, 2. kolo)
Middleweight Laid Zerhouni (submise) vs. Boubacar Niakaté
Lightweight Nicolae Bivol vs. El Hadji Ndiaye (body)
Welterweight Aymard Guih (body) vs. Francisco Albano Barrio
Bantamweight Alfan Rocher-Labes (body) vs. Kenji Bortoluzzi

KSW livestream: Prince Aounallah vs. Michal Martínek kde sledovat živě online zdarma?

Michala Martínka v akci můžete sledovat živě v livestreamu na Tipsport TV. K dispozici jsou zde všechny zápasy KSW 93 live ve skvělé kvalitě. Nově zaregistrovaní sázkaři se navíc mohou od Tipsportu těšit na vstupní bonus 300 Kč, za který je možné vsadit si na své favority.

Stávající klienti mohou live stream KSW 93 zdarma na Tipsport TV sledovat po splnění podmínky vsazeného tiketu za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech. Turnaj KSW 93 poběží v přímém přenosu také na platformě Voyo a skrze PPV na kswtv.com.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a proti komu má Michal Martínek KSW zápas?

Český MMA bojovník Michal „Blackbeard“ Martínek nastoupí v sobotu 6. dubna na turnaji KSW 93 ve Francii do svého 4. zápasu pod polskou organizací. Kdo bude jeho soupeřem, se dozvíte v článku.

2️⃣ Jak je možné sledovat Martínka zdarma živě na KSW 93 ve Francii?

Michala Martínka živě můžete sledovat v online livestreamu na internetu. Podrobnosti o živém přenosu vám přinášíme na tomto místě.

3️⃣ V kolik hodin Michal Martínek dnes (6.4.) nastoupí ve Francii?

Zápas Martínek vs. Aounallah proběhne 6. dubna okolo 20:00 v Adidas Areně ve Francii. Sázkovou analýzu a tip najdete zde.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...