Lukáš Krpálek Sportovcem roku? Tipsport vypsal kurzy!

Prestižní anketa Sportovec roku České republiky za rok 2021 bude letos pořádně vyrovnanou záležitostí. Před novináři stojí nelehký úkol rozhodnout, čí hvězda vystoupala během roku nejvýše. A že je letos skutečně z koho vybírat!

Lukáš Krpálek má velkou šanci opět vyhrát anketu Sportovec roku Foto: Czech News Center / Rusinova Maria / CNC / Profimedia

Prvenství s jistotou neobhájí David Pastrňák, nominace letos obtížnější než kdy dřív

Sportovní novináři se letos při volbě českého Sportovce roku hodně zapotí. Hned několik hvězd dosáhlo na fenomenální úspěchy a celkově se rok 2021 z tohoto pohledu řadí mezi nejúspěšnější za poslední dobu. Z prvního kola hlasování již vzešla závěrečná TOP 10 nejlepších sportovců. Slavnostní ceremoniál a vyhlášení konečného umístění proběhne 22. prosince 2021 v Praze.

Zaregistruj se ZDE a ber sázkový bonus na první sázky. Online registrace je velmi jednoduchá a zvládneš ji kompletně online z pohodlí domova.

Při sledování českých sportovců během roku 2021 srdce fanouška několikrát zaplesalo. Úspěšné byly pro české barvy Letní olympijské hry v Tokiu, kde česká výprava vybojovala 11 cenných kovů, včetně olympijských vítězů Prskavce, Liptáka, Krpálka a Krejčíkové se Siniakovou.

AKTUALIZOVÁNO: Kurzy na anketu Sportovec roku 2021 byly Sázkovými kancelářemi staženy z nabídky.

V tradičních a nejsledovanějších sportech jsme rovněž měli své zástupce. Obhájce vítězství v anketě Sportovec roku za rok 2020 David Pastrňák i nadále úspěšně válí za bostonské medvědy v hokejové NHL, zatímco nejlepší fotbalista roku Tomáš Souček se vypracoval v klíčového muže reprezentace i West Hamu United.

V nabitém olympijském roce se však ani jeden z nich do závěrečné desítky nepodívá. Tam z prvního kola hlasování vzešlo 6 mužů a 4 ženy.

sipka ZDE se podívej na TOP 10 ankety Sportovec roku ČR 2021

Sportovec roku ČR 2021: Krpálek a Krejčíková největšími favority

O ty vůbec nejvýraznější úspěchy a zápisy do české sportovní historie se v roce 2021 zasloužila především dvě jména. Lukáši Krpálkovi se na hrách v Tokiu povedlo to, co ještě žádnému judistovi v historii.

Po zlaté medaili na LOH v Riu ve váze do 100 kilogramů, si v kolébce svého sportu došel znovu pro nejcennější kov, tentokrát však v nejtěžší váhové kategorii nad 100 kilogramů. Tento obdivuhodný počin ho právem řadí mezi hlavní kandidáty na vítězství v anketě, kterou ovládl již v roce 2016 a 2019.

Barbora Krejčíková největší spolufavoritkou na vítězství

Lukáš Krpálek má však v boji o třetí vítězství velkého konkurenta. Tenistka Barbora Krejčíková zazářila v tomto roce nevídaným způsobem. Ze třech singlových titulů jednoznačně vyčnívá ten z grandslamu na Roland Garros. Další obrovské úspěchy přidala po boku Kateřiny Siniakové ve čtyřhře. Zlatá olympijská medaile z olympiády a titul na Turnaji mistryň ji vynesly až na třetí příčku žebříčku WTA ve dvouhře i čtyřhře.

Nejlepšího sportovce roku 2021 vybírají sportovní novináři a galavečer se tradičně koná ve druhé polovině prosince. Letos vůbec poprvé bylo možné v anketě hlasovat pro MMA bojovníka Jiřího Procházku, který má v nejprestižnější světové organizaci UFC nakročeno k titulu. Ani on se však do závěrečné nominace nedostal a poměrně překvapivě se umístil ve třetí desítce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lukáš Krpálek vybojoval na LOH v Tokiu zlatou medaili

Pohádka dokonána! Lukáš Krpálek slaví zlato na LOH v Tokiu

Český reprezentant v judo Lukáš Krpálek vybojoval na Letních olympijských hrách v Tokiu zlatou olympijskou medaili! Zopakoval tak úspěch z...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...

Ondřej Novotný je autor úspěšného podcastu MMA LETEM SVĚTEM

Podcast MMA Letem světem Ondřeje Novotného

MMA Letem světem je podcast 🎙️ o bojových sportech, který pravidelně vysílá promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný✔️. Na co se v něm...