Mach Muradov veze z Londýna vydřené vítězství, tvrďáka Barberenu udolal na body

Sobotní večer přinesl z pohledu domácí MMA scény velké vítězství Makhmuda Muradova. Podívejte se na průběh zápasu s Američanem Bryanem Barberenou.

Mach Muradov porazil Bryana Barberenu Foto: Profimedia

Účinný wrestling a ideálně zvolená taktika. Muradov bere v šestém UFC zápase nesmírně důležitou výhru

Uzbecko-česko bojovník Makhmud Muradov si může zhluboka oddechnout. Na turnaji UFC Fight Night v Londýně zvládl utkání s americkým veteránem Bryanem Barberenou a bere výhru na body jednomyslným rozhodnutím.

Makhmud Muradov vstoupil do zápasu naprosto skvěle a už v první minutě dokázal Barberenu pomocí takedownu dopravit na zem. Vyhlášený americký rváč sice zkoušel srdnatě ihned vstávat, Muradov ale využil větší fyzické převahy a ve wrestlingu nedal soupeři žádnou šanci.

V postoji se Muradov ideálně pohyboval, a když to bylo potřeba, povolil si a následně nebezpečně zakontroval pomocí tvrdých kopů. Velkou roli sehrálo rozpětí paží, díky čemuž Muradov výborně pracoval se vzdáleností a Barberenu nepouštěl k jeho nejsilnější zbrani - pěstní přestřelce na krátkou vzdálenost.

Během úvodních dvou kol trefil Muradov několik přesných úderů, a po dvou z nich se Barberena poroučel k zemi. Z nejhoršího se však dokázal vždy dostat, a tak bylo postupem času čím dál jasnější, že klíčovou roli sehraje fyzická kondice.

Muradov byl v zápase dvakrát blízko ukončení soupeře, rozhodující sekvence úderů ale z jeho strany ne a ne přijít. Průběh třetího kola obrázek zápasu a Machovi dominance nezměnil. Přesto nabídl jeden nepříjemný moment, to když se oba borci tvrdě střetli hlavami a do klece musel být povolán doktor.

Zápas ale dospěl až do konce vypsaného časového limitu a v Muradovově týmu mohl naplno propuknout gejzír radosti. 33letý bojovník se v zápasu ani jednou neocitl v problémech a o jeho vítězství na body nemohlo být při vyhlašování výsledků žádných pochyb.

Muradov po dvou porážkách v řadě zapisuje cennou výhru a navrch předvedl vyspělý komplexní výkon, kterým si jasně řekl o další setrvání v UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.