Marpo ještě v ringu neřekl poslední slovo a vyhlíží možný návrat. Čím ho Oktagon naštval?

Rapper Marpo zůstává stále ve světě bojových sportů aktivní, třebaže momentálně nezápasí. Jak zpětně hodnotí zápas s Vémolou a dokázal by si představit možnou odvetu?

Marpo přemýšlí o dalším zápase Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Marpo o odvetě s Vémolou, tréninku i Oktagonu

Tahle kapitola ještě není definitivně uzavřena. Rapper Marpo podle čerstvého vyjádření nevylučuje další boxerský zápas. „Trénuju prakticky každý den a snažím se udržovat. Postavil jsem si doma v garáži fitko, což je naprosto super. Věřím, že by člověk neměl prosedět svůj život doma. Velké momenty a zápasy mě pořád lákají“

Obrovsky sledovaný boxerský zápas proti Karlosovi Vémolovi mu na konci května 2022 nevyšel podle představ. Do dnes zůstává v úspěšném hudebníkovi a frontmanovi kapely Troublegang určitá hořkost. V zápase totiž inkasoval velké množství faulů, Terminátor ho přinutil k pasivitě a ringový rozhodčí nakonec duel předčasně ukončil.

„O odvetu s Karlosem bych jednoznačně stál. Rozhodčí to tenkrát vůbec nezvládl. Myslím si ale, že to nebude pod Oktagonem, protože ten zápas Ondřej Novotný nebude chtít. Karlos ale bude potřebovat peníze, o tom nepochybuji, takže kdo ví, co se stane…“, rozpovídal se v hypecastu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Marpo se v prostředí bojových sportů pohybuje neustále. Jako komentátor glosuje zápasy slovenské postojářské organizace PML. Působí také v roli announcera organizace KSW, která se v poslední době soustředí na expanzi do Česka. Zároveň má určité vazby na RFA, kde v minulosti podepsal zápas s Iljou Škondričem, na který ale prozatím nedošlo.

S organizací Oktagon MMA naopak dobré vztahy nemá. Práci největší tuzemské organizace sice opakovaně chválí, co se týče samotné propagace bojových sportů. Zároveň ho ale Oktagon v některých věcech pořádně naštval.

Řeč je například o tom, že v rámci boxerského zápasu s Vémolou získal pro svou rodinu lístky až do osmé řady od ringu, takže jeho syn na něho při takto důležité události neviděl. O2 Arena je specifická tím, že si každý, bojovníků nevyjímaje, musí lístky zaplatit, což ale samo o sobě Marpovi tolik nevadilo.

Jeho spolupráce s organizací RFA se v minulosti stala terčem mnoha sporů s vedením Oktagonu. Stejně tak tomu bylo i v případě finančních podmínek. Ve světle těchto skutečností není pravděpodobné, že by spolu obě strany ještě někdy spolupracovali. Jeden ale nikdy neví.

Marpo se po neúspěšném zápase s Vémolou vrátil k hudbě a opět rozjel sérii koncertů. Evidentně ho ale myšlenka dalších boxerských zápolení neopustila. Podobné to má i herec Jakub Štáfek, který se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že by si rád v budoucnu ještě nějaký zápas střihnul.

Kolem Marpa zůstává dál rušno, i když zrovna aktivně nezápasí. V minulých týdnech obletěla internet kauza s náhodným kolemjdoucím. Zdánlivě nevinná rozmíška skončila pokousaným bicepsem a Marpo k této situaci vydal své prohlášení, v rámci kterého nezapomněl zpropagovat nadcházející koncert Troublegangu, který se uskuteční začátkem prosince v O2 Universum.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...