Martínek bere vydřenou výhru, Rajnoch na soupeře nestačil

Proběhnuvší turnaj ACA 122 se nesl ve znamení účasti dvou českých fighterů. Těžkotonážník Michal Martínek urval nejtěsnějším možným rozdílem vítězství na body. Vítězslav Rajnoch tolik štěstí neměl a navíc inkasoval tvrdé KO.

Bojové sporty, MMA, Oktagon, Michal Martínek - ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

ACA 122: Důležité vítězství pro Michala Martínka. Vítězslav Rajnoch padl ve druhém kole

Pátek 23. dubna přinesl z pohledu českého fanouška MMA spoustu akce. Na galavečeru ruské organizace ACA se totiž představilo duo domácím borců. Zatímco hrdost na jejich reprezentaci je stejně velká, výsledky zápasů se diametrálně liší. Vyzvedni si bonus na sázení ZDARMA za pohodlnou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Páteční turnaj ACA 122 konaný v běloruském Minsku přinesl hodně vzruchu. Michal Martínek svedl s Litevcem Tomasem Pakutinskasem obrovsky tuhý a vyrovnaný boj. Oba se během zápasu dostali do několika pozic, ale dominantní roli přeci jen hrál poměrně nečekaně boj na zemi. Tam měl český bijec lehce navrch a především kontrolou utkání v závěru bitvy strhl vítězství na svoji stranu.

Po neúspěšném debutu, tak získává Michal Martínek nesmírně důležitý a cenný skalp, po kterém se mu bezpochyby bude v ruské organizaci dýchat daleko lépe.

Vítězslav Rajnoch nastupoval proti zvučnému soupeři, běloruské legendě Artemu Damkovskymu. Ten se nakonec ukázal být svoji rychlostí a tvrdostí úderů nad síly hrdého reprezentanta slezského kraje. Výsledný verdikt zní knockout ve druhém kole. Vzápětí ale poslal Rajnoch prostřednictvím Instagramu velmi dobrou zprávu, že je zdráv, leč zklamaný. A nezapomněl zároveň vypíchnout soupeřovi kvality.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola tipuje zápasy Martínka a Knížete

Tipujeme s Karlosem: Prachy sázím na Martínka a Monstera

Karlos Vémola si exkluzivně pro FightLive.cz připravil další tipy na nadcházející zápasy. Nejvíce věří ve výhry Michala Martínka a Petra ...

Usman se znovu utká s Masvidalem na UFC 261

UFC 261: Usman vs. Masvidal 2 informace, datum, karta

Turnaj UFC 261 s titulovou bitvou Usman vs. Masvidal se koná 24.4. ▶️ Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování streamu...

Road to One: Night of Warriors v Praze

Road to ONE 8: Night of Warriors v Praze informace a datum

Galavečer Road to ONE: Night of Warriors s Tomášem Hronem a Václavem Sivákem 🤼 proběhne už tuto sobotu 24. 4. v Praze. Podívejte se na ...