Mawar jde do bitvy na Slovensku. Jeho granáty zkusí ustát Serghei Zanosiev z Rumunska

Tadeáš Mawar Růžička se v sobotu představí na turnaji Colosseum Fight Night v Martině. V zápase pod pravidly K1 ho prověří zkušený bojovník Serghei Zanosiev.

Mawar má na Slovensku další práci Foto: Facebook/Colosseum Fight Night

Colosseum Fight Night 3: Růžička vs. Zanosiev

Měsíc po titulovém vítězství v RFA jde Mawar opět do boje. Na turnaji Colosseum Fight Night 3 se v profi K1 ve váze do 71 kilogramů utká se Sergheiem Zanosievem reprezentující rumunskou postojářskou školu. V Martině na Slovensku se do akce chystá i Milan Páleš, či Patrik Jevický.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za online registraci ZDE

Tadeáš Růžička se po zápasové odmlce zapříčiněné veřejně známou kauzou napadení, postupně dostává do slušného tempa. V polovině listopadu vybojoval titul organizace RFA, když ve 2. kole ukončil srdnatého Jakoba Mikulu. A další výzva na sebe nenechala dlouho čekat.

Vzhledem k tomu, že Mawara příští rok čeká souboj s Vaškem Sivákem, neváhal a nabídku na zápas v K1 na 3x3 min. okamžitě přijal. Do Martinu společně s ním vycestovali i trenéři Ondřej Hutník a Michal Vančura. V plánu je rozpoutat peklo, předvést atraktivní výkon a přivést domu vítězství. Mawar po nějaké době opět nasadí velké rukavice, což by ale pro něj nemělo představovat žádný problém, jelikož v minulosti v K-1 mnohokrát zápasil.

Serghei Zanosiev je ortodoxním kickboxerem z rumunského gymu Stoica team, který má na svém kontě obrovskou porci zápasů a zkušeností. Zda borec s amatérským skóre 50-20 a profi bilancí 31-6, dokáže najít recept na Mawarovu pověstnou agresi, se ale dozvíme v sobotu večer.

Jak sledovat zápas Tadeáš Mawar Růžička vs. Serghei Zanosiev livestream zdarma?

Pro ty z vás, kdo by chtěli Mawara sledovat v akci online, máme nakonec dobrou zprávu. Livestream z turnaje běží na oficiálním youtube kanále zdarma zde. Prelims karta se skládá ze 4 amatérských MMA zápasů a 3 profi MMA a K1. Hlavní karta je tvořená 4 profi K1 zápasy a 2 profi MMA zápasy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde zápasí Tadeáš Růžička (Mawar) dnes?

Tadeáš Růžička v sobotu 16. prosince změří síly se Sergheiem Zanosievem. Pod jakými pravidly zápas proběhne, se dozvíte uvnitř článku.

2️⃣ Kde sledovat livestream Mawar CFN 3 online?

Livestream Colosseum Fight Night 3 zřejmě nebude k dispozici. Jedinou možnosti, jak Mawara sledovat, je vyrazit na přímo na místo. Více informací najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...