Muradov posílá vzkaz z nemocnice: operační zákrok a nucená pauza. Jak dlouho bude mimo?

Makhmud Muradov podstoupil v těchto dnech nucený chirurgický zákrok a čeká ho několikaměsíční stopka od zápasení. Více info v článku.

Muradov má za sebou nutnou operaci Foto: Profimedia

Mach Muradov má po operaci kolene, návrat však plánuje ještě letos

Dosud poslední zápas Macha Muradova v UFC si vybral krutou daň. Už do utkání s Bryanem Barberenou nevstupoval uzbecký rodák na konci července ve 100% zdravotním stavu a náročný duel jeho potíže ještě prohloubil. Nejhůře to odneslo levé koleno, které prakticky ihned po vítězné bitvě extrémně oteklo a připomínalo spíše fotbalový míč.

Verdikt doktorů zněl jasně: "Tady je nutná operace". Tu Mach podstoupil v Česku zkraje tohoto týdne a nyní ho čeká klid na lůžku a pozvolná rehabilitace. Podle všeho by ale nucený zákrok neměl způsobil další velkou zápasovou prodlevu.

"Jsem v Česku a udělali jsme operaci kolene. Teď mě čeká klid a rehabilitace. Plán je vrátit se do konce roku do oktagonu UFC. Jedeme dál a děkuji vám za vaši podporu," vzkázal Mach přímo z nemocnice.

Muradov navzdory pochroumenému zdraví z přípravy předvedl proti Barberenovi velice dobrý výkon a přerušil nepříjemnou sérii porážek. Z jeho slov navíc vyplývá, že jakýkoliv jiný scénář, než pokračování v lize mistrů MMA, nepřipadá v úvahu a to je pro všechny fanoušky skvělá zpráva.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...