Náhrada za Vémolu odtajněna: Pirátovi se postaví Patrik Kincl

Jedna z hlavních otázek posledních dnů byla na proběhnuvším turnaji Oktagon Prime 4 v Pardubicích zodpovězena. Patrik Kincl jde do Oktagonu. Co vzkázal Pirátovi?

Patrik Kincl se představí v organizaci Oktagon Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl střídá zraněného Karlose Vémolu. V prosinci se utká o titul

Náhrada jako řemen. Organizace Oktagon odhalila na sobotním turnaji v Pardubicích jméno titulového vyzyvatele pro Samuela Piráta Krištofiče. Aktuálního držitele prozatímního pásu střední váhy čeká na turnaji Oktagon 30 jeden z nejlepších českých bojovníků Patrik Kincl.

Návrat známého fightera na českou scénu byl ve hře již delší dobu. Vše ale brzdily někdejší rozepře mezi ním a promotérem Ondřejem Novotným. Nyní je však válečná sekera zakopána a Patrik Kincl zabojuje 30. prosince v O2 Aréně o titul střední váhy s Pirátem Krištofičem.

32letý zápasník má za sebou neúspěšnou titulovou bitvu v KSW ze září tohoto roku. V největší polské organizaci našel po pěti výhrách v řadě přemožitele v osobě úřadujícího šampiona Roberta Soldiče. Celkově má na svém kontě rodák z Hradce Králové 24 výher, 10 porážek a 1 remízu.

Pirát nového soupeře přijal obratem

Samuel Krištofič bude 30. 12. proti Patriku Kinclovi obhajovat svůj titul střední váhy, který vybojoval na pražské Štvanice v rámci letního turnaje Oktagon 26. Původně mělo dojít na dlouho očekávaný duel s Karlosem Vémolou, toho však kvůli obnovenému zranění čeká dlouhá zápasová pauza.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...