Nalaďte si livestream s Karlosem Vémolou dnes od 20:00

Dnes, ve středu 23. listopadu od 20:00, si budeme na našem Instagramu povídat o aktuálním dění s Karlosem Terminátorem Vémolou. Nezapomeňte si nás zapnout.

Karlos Vémola bude dnes hostem na livestreamu Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola dnes hostem livestreamu na Instagramu FightLive.cz

Karlos Terminátor Vémola je v plné přípravě na titulový zápas o pás střední váhy organizace Oktagon MMA. I v nabitém programu si ale našel chvilku, aby fanouškům skrze Instagram FightLive.cz popsal aktuální fázi náročné přípravy či (ne)trápení s váhou. Jak se těší do O2 Areny na turnaj Oktagon 38 a v jakém rozpoložení se momentálně nachází? To, a mnohem více, probereme v rámci živého livestreamu dnes od 20:00.

sipka Dejte nám follow na IG FightLive.cz a zapněte si ve 20:00 livestream

Na našem instagramovém účtu můžete zároveň pokládat Terminátorovi otázky před, i během živého vysílání. Na ty nejzajímavější Karlos rád odpoví. Zkrátit čekání si můžete posledními zápasy Karlose Vémoly i zajímavostmi z jeho života a kariéry.

Vyzvedněte si bonus u Tipsportu ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se svoji ženou Lelou

Skandál z Českého slavíka má nečekanou dohru. Co na to Vémola?

Nemístný vtípek z úst Terezy Pergnerové na adresu Karlose Vémoly obletěl internet. A popularita kdysi prestižní ankety Český slavík i letos...

Karlos Vémola vyhlíží svou další kořist

Kincl zabrousil do soukromí. Jsi jako hyena, opáčil Vémola

Karlos Vémola a Patrik Kincl se poprvé oficiálně utkali v předzápasové debatě před nadcházející odvetou. Nejzajímavější výroky najdete v...