Nate Diaz se obul do promotéra Eddieho Hearna: Porazím všechny tvé bojovníky, vzkázal mu

Reakce Natea Diaze na adresu nejslavnějšího boxerského promotéra na sebe nenechala dlouho čekat. Jaké tvrzení vyvolalo Diazovu zlobu? Podrobnosti se dozvíte v článku.

Nate Diaz se pustil do Eddieho Hearna Foto: Profimedia

Nate Diaz se na Twitteru ostře pustil do Eddieho Hearna

Kritika Natea Diaze často spouští nečekanou lavinu emocí. Ví to už i Eddie Hearn, který je jakožto hlava stáje Matchroom boxing považován za nejvlivnějšího promotéra světového boxu. Teď se však jeho slova nesetkala s pochopením u někdejší hvězdy MMA.

Nate Diaz před dvěma týdny podle sázkových predikcí nestačil v 10kolovém boxerském zápase na Jakea Paula. Výsledkem byla jednomyslná porážka na body, za svůj výkon navíc Diaz schytal poměrně solidní nálož kritiky.

Své si k zápasu řekl také Eddie Hearn, který galavečer v Dallasu označil za relativně povedený, avšak samotný hlavní zápas za velice podpruměrný, který postrádal patřičnou úroveň. Doslova z jeho úst zaznělo, že zápas byl děsný. A právě tohle tvrzení Natea Diaze pořádně namíchlo.

"Eddie Herne, porazím všechny tvé bojovníky Lehká střední váha, Těžká váha, jakákoliv…. všichni budou v prde*i. A pokud v tom není byznys, nemějte mé jméno v ústech, protože byste mohli mít také problém. A bojovníci kontrolujte si vašeho promotéra, aby vás nenapálil," přidal výzvu na závěr.

Uvidíme, zda se Nate Diaz ještě někdy v ringu objeví, nebo byl zápas s Jakem Paulem pouze jednorázovou záležitostí. V každém případě má americký bouřlivák dobře zmapováno, kdo a jak se o něm vyjadřuje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Logan Paul se chystá na návrat do ringu

Snadná potrava? Logan Paul zná soupeře pro svůj návrat do boxerského ringu

Starší z bratrů Paulů se chystá na comeback mezi 16 provazů. V polovině října mu bude čelit veterán Bellatoru, který je známý svým kousavým...