Nová výzva pro Psychopata Bejra! Kde budou další brikule?

Aleš Bejr je ústřední postavou českého bizáru. Nejednoho fanouška tak jistě zajímá, kudy povedou další kroky tohoto horkokrevného youtubera, šprýmaře a bojovníka.

Aleš Bejr už má zřejmě jasno o své budoucnosti Foto: Facebook/Psychopat Bejr - Jediná oficiální fanpage

Psychopat Bejr zápas v Clash of the Stars zřejmě mít nebude

Osoba Aleše Bejra rezonuje českým internetem jako málokdo. Může za to především jeho výbušné a nepředvídatelné chování, kterým je doslova proslulý. Cholerický tvůrce video obsahu je zároveň patřičně sebevědomý a na své straně má početné zástupy fanoušků. Psychopat Bejr v posledních dnech nastínil, kde bychom ho mohli vidět v nejbližších měsících „zápasit“.

45letý Aleš „Psychopat“ Bejr se dostal do povědomí fanoušků bojových sportů zejména díky extrémně vyhrocenému osobnímu sporu s Filipem Grznárem. Mnohaletý trashtalk vygradoval vzájemným zápasem na konci října 2022, ve kterém Bejr prohrál i díky neprofesionalitě rozhodčího, který mu v jeden moment skočil na záda a tím mu pochroumal koleno.

Pro Bejra se po turnaji Clash of the Stars 3 rýsovalo hned několik soupeřů. Dlouho to vypadalo, že by se mohl utkat s promotérem Tomášem Linh Le Sym, kterého dokonce na natáčení doprovodných materiálů fyzicky napadl. Ve hře byl i zápas se zmíněným polským rozhodčím, se kterým si chtěl Psychopat srovnat účty. Aktuálně to však vypadá, že se Bejr v organizaci Clash of the Stars už neobjeví.

Může za to incident ze závěrečné tiskové konference před čtvrtým galavečerem. V pražském klubu Duplex totiž někdo ve velké míře použil pepřový sprej, čímž předčasně ukončil tiskovku a několika aktérům způsobil zdravotní komplikace.

Za viníka byl označen právě Aleš Bejr, který na sebe upozornil tím, že jako jediný pochodoval po podiu s plynovou maskou. Organizace Clash of the Stars se proti tomuto jednání jasně vymezila a navzdory chybějícím důkazním materiálům vystavila Bejrovi stopku pro nadcházející turnaje.

Aleš Bejr v Red Face? Už si vyhlédl soupeře a plánuje rozjet brikule

V ústraní však Aleš Bejr pravděpodobně dlouho nezůstane. Pomyslné laso mu totiž podle nejnovějších informacích hodila nová fackovací organizace Red Face a Bejr už si stihl vybrat i svého soupeře. Do pekla v telefonní budce 1x1m v MMA rukavicích by se měl pustit s Tomášem Chlupem, majitelem největšího českého Instagramu a účastníkem turnaje Clash of the Stars 4.

Aleš Bejr už stihl rozjet i oblíbený trashtalk, konkrétně na sociálních sítích označil Chlupa za „močku“ a vystavil mu imaginární parte. Od Red Face jde samozřejmě o velmi chytrý krok, neboť Aleš Bejr je obrovsky diskutovanou postavou českého internetu. Ještě překvapivější je ale fakt, kolik lidí mu fandí a podporuje ho. Psychopat si svým neotřelým vystupováním a zřejmě i tvorbou získal mnoho fanoušků. Ti se teď mohou těšit na to, jak bude "čeřit vody" v organizaci Red Face. A kdo ví, čeho všeho se v rámci této spolupráce ještě dočkáme.

Mimochodem právě mezi organizacemi Clash of the Stars a Red Face panují poměrně napjaté vztahy. Kromě podobného konceptu, založeném na velkém bizáru a obskurní show, je ožehavým tématem hlavně přetahování bojovníků. I to je nepochybně jeden z důvodů, proč je Aleš Bejr nakloněn účasti v Red Face. Se svým obviněním a následné stopce v Clash of the Stars se totiž v žádném případě neztotožnil a touto cestou by to tak Le Symu mohl určitým způsobem vrátit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tisková konference Red Face

Red Face šokuje: Facky tortillami i bitka v telefonní budce

Zdá se, že pojem "bizár" brzy dostane úplně nový rozměr. Nová fackovací organizace Red Face na první tiskové konferenci odhalila svůj...

Aleš Bejr musel na rovnání nosu

Bejrův zlomený nos je zase na svém místě. Po zákroku je i Grznár

Hlavní zápas víkendového turnaje Clash of the Stars nabídl krvavá jatka. Na operační sál museli Psychopat Bejr i Filip Grznár. Tady jsou...