Odveta bude! Šampiona Kozmu čeká dávný pokořitel

Na Růžového pantera má políčeno další nebezpečný vyzyvatel. Zkušený lišák Petr Monster Kníže se dal zdravotně dohromady a plánuje porazit Kozmu i napodruhé. Kdy a kde se střetnou?

David Kozma už pětkrát obhájil titul. Teď ho čeká Monster Foto: OKTAGON MMA

Titulová bitva Kozma vs. Monster má svůj termín

Krále Oktagonu Davida Kozmu čeká pravděpodobně nejtěžší obhajoba titulu. Svou neporazitelnost a šampionský pás velteru bude bránit 9. dubna 2022 v souboji s Petrem Knížetem. Zápas se uskuteční na několikrát přeloženém turnaji v Ostravě. Růžový panter bude mít výhodu „domácího prostředí“. Najde 44letý veterán Monster vítězný recept, jak Kozmu znovu porazit?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V rámci organizace Oktagon MMA se v nejbližších týdnech můžeme těšit na skutečně výživné menu. Začátkem dubna bude ve hře opět titulový pás nejnabitější velterové váhy (do 77kg). Davida Kozmu podruhé v kariéře prověří Petr Kníže. Od jejich prvního vzájemném zápasu uplynuly již více než 4 roky. Růžový panter tehdy pod organizací XFN, a prakticky na startu své kariéry, prohrál na body. Jenže od té doby udělal obrovský výkonnostní progres a od roku 2018 nemá v Oktagonu konkurenci. Změní to nyní Monster?

Legendární Petr Kníže se naposledy v Oktagonu představil na konci září, kdy ve vyrovnaném zápase porazil na body Kaika Brita. Co na tom, že mu Brazilec v poslední vteřině prvního kola zlomil nos, Monster v dalším průběhu dokonale prodal své zkušenosti, což mu nakonec těsně stačilo na výhru. Ve 44 letech ale potřeboval vydatnou porci času, aby se dal zdravotně dohromady.

David Kozma mezitím obhájil titul proti Bojanu Veličkovičovi, a tak se hodně zajímavá odveta přeci jen uskuteční. Tedy pokud oběma stranám vydrží zdraví. Zápas by měl být hlavní ozdobou turnaje v Ostravě, což bude pro rodáka z Karviné Davida Kozmu mírnou výhoda.

Na první zápas Kozmy s Monsterem se podívejte tady.

Na řadě je O2 Arena a Šamorín

Ještě předtím ale na turnaji Oktagon 31 poznáme šampiona střední váhy. A to konečně v pražské O2 Areně! Tam se o titul utká prozatímní držitel pásu Pirát Krištofič se zkušeným Patrikem Kinclem. Tento galavečer proběhne 26. února a k vidění bude hned několik fantastických zápasů. O měsíc později proběhne turnaj Oktagon Prime 5 ve slovenském Šamoríně. Zde dojde například na souboj Petrášek vs. Xavier.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...