Oktagon má smůlu. Elitní polský bojovník se nakonec upsal konkurenci

Tohle jméno se v souvislosti s organizací Oktagon MMA skloňovalo už delší dobu. Polská hvězda ale podepsala jinde. Čerstvé podrobnosti vám přinášíme v článku.

Rafal Haratyk Foto: Instagram/rafalharatyk

Možný soupeř pro Vémolu bude zápasit doma. Rafal Haratyk se upsal KSW

Z tohoto podpisu v nejbližší době nic nebude. 36letý polský zápasník Rafal Haratyk kývl na nabídku KSW, kde by se v dohledné době mohl ucházet o šampionský pás. Námluvy s Oktagonem jsou momentálně u ledu.

Rafal Haratyk je v Evropě dobře známé jméno. Zkušený fighter působil v posledních letech v ruské ACA a naposledy ve francouzské organizaci Ares. Právě tady bojoval v lednu letošního roku o titul, od kterého ho dělilo jen několik vteřin.

Na konci takřka vyhraného titulového zápasu s Abdoulem Abdouraguimovem ale zničehonic přišla páka na nohu a bylo hotovo. Po tomto zápase se navíc nad Haratykem vznášel stín dopingového skandálu, kvůli čemuž se Oktagon zdráhal přivést kvalitního borce do svých řad. Údajný prohřešek mu ale nebyl prokázán.

Nechybělo mnoho od toho, aby právě Rafal Haratyk zápasil s Karlosem Vémolou na červencové Štvanici. Zálusk si na něj později dělal i Vlasto Čepo, jenže ve světle nejnovějších okolností má Oktagon bohužel smůlu.

Haratyk totiž podepsal kontrakt s konkurenční KSW, která bude po Babilonu druhou polskou organizací, kde se bijec s bilancí 16-5-2 představí. Haratyk se v kariéře utkal se zajímavými jmény. V prosinci 2016 ho na gilotinu utáhl Dricus Du Plessis, který se momentálně řadí k tomu nejlepšímu ve střední váze UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...