Oktagon představil velkolepý Eden. Vémola s Véghem si dali staredown ve středu obřího stadionu

Každý fanoušek OKTAGONu se nemůže dočkat highlightu roku 2024, Odvety století v Edenu. Organizace nastínila, jak velkolepý turnaj bude, a dokonce jsme mohli vidět staredown dvou hlavních aktérů, kteří se postavili tváří v tvář přímo uprostřed stadionu.

Attila vs. Vémola 1 Foto: OKTAGON MMA

Eden rovná se Štvanice krát čtyři

Dříve jsme si pro největší zážitek roku chodili na Štvanici. Teď organizace OKTAGON MMA opět zvýšila laťku a zve svoje fanoušky na velkolepou letní show na stadion v Edenu, který je čtyřikrát větší než diváky tolik milovaná Štvanice.

Už teď je o turnaj na obřím stadionu enormní zájem, poptávka převyšuje kapacitu prostoru a organizace v novém promo videu nastínila, jak to bude na stadionu vypadat, aby si fanoušci udělali představu a měli šanci si předem rozmyslet, z jakého místa chtějí zápasy sledovat.

Edenem ve videu provázejí kromě promotéra OKTAGONu Ondřeje Novotného také hlavní hvězdy turnaje Attila VéghKarlos Vémola, který se chystá touto opulentní událostí zakončit kariéru.

„Vzhledem k tomu, že počet vás registrovaných na OKTAGON v Edenu už dávno překročil počet lístků, které vůbec budeme prodávat, rozhodli jsme se natočit toto video, abyste viděli, jak to v Edenu vůbec vypadá, abyste si v momentě, kdy spustíme prodej pro vás registrované, mohli okamžitě vybrat a věděli dopředu, jaký lístek je pro vás vlastně ten pravý,“ říká Ondřej Novotný ve videu.

K dispozici bude mimo jiné prezidentská lóže v ceně 14 990 Kč, která kromě VIP míst nabídne také bohatý catering. Eden také disponuje jednatřiceti skyboxy, kde nebude chybět jídlo ani pití. Fanoušci si ale budou moci vybrat z více VIP variant. Běžná místa na tribunách pak budou k dostání od 1 290 Kč.

„Tu nejkrásnější atmosféru jsem zažil na Štvanici a tohle je čtyřikrát větší jak Štvanice. Dovedeš si představit, že bych to přeměnil v Terminátorův kotel? Chci vás všechny tady,“ láká na turnaj Karlos Vémola.

sipka Čtěte také: Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

Fanouškovi bojových sportů a organizace OKTAGON MMA proběhne mráz po zádech už jen při zhlédnutí videa a při představě, jak to asi bude 8. června na stadionu v Edenu vypadat. Korunu tomu nasazuje staredown protagonistů turnaje, kteří si pohlédli do očí přímo ve středu obrovského stadionu. Podívat se na to můžete v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jonas Magard

Oktagon 52: Magard vs. Cartwright – info, karta, tip a livestream

Už v sobotu proběhne dvaapadesátý turnaj OKTAGONu, tentokrát v britském Newcastleu.💪 Veškeré info a kompletní kartu najdete v článku.

Patrik Kincl

„Prostor pro zlepšování tam pořád je“. Šampion Patrik Kincl přibližuje, kde se vidí za 5 let

Patrik Kincl je zářným příkladem bojovníka, který si prošel peklem a později zažil sportovní ráj. Tentokrát se o své minulosti, ale i...

Losene Black Panther Keita

Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Když OKTAGON vyhlásil novou řadu Tipsport Gamechanger, předpokládala se účast Losenea Keity.💰 Ta ale vůbec nebyla jistá, až doteď...💪