Oktagon Time: Buchinger zabojuje s Barboríkem o druhý pás

Organizace Oktagon nám v září naservíruje skutečnou lahůdku. Oktagon 27 v Bratislavě proti sobě svede elitní grapplery. Ve hře bude titul pérové váhy!

Vojto Barborík vs. Ivan Buchinger Foto: Instagram/oktagonmma

Oktagon 27 ozdobí titulová bitva Buchinger vs. Barborík

Oslava grapplingu a Jiu-Jitsu! Zápas, po kterém fanoušci dlouho volali, se 11. 9. 2021 na turnaji Oktagon 27 stane skutečností! Pravděpodobně nejlepší zemaři na česko-slovenské scéně se utkají ve váze do 66 kilogramů o šampionský pás organizace Oktagon. Ivan Buchinger má zároveň na dosah historický milník!

V případě úspěchu by se stal prvním bojovníkem v Oktagonu, který by kraloval vícero divizím současně. 28letý Vojto Barborík, ale představuje nejtěžšího možného soupeře na cestě za touto metou. Rodák z Nitry si nedávno odbyl vítěznou premiéru v polské KSW a už dlouho se na domácí scéně mluví o tom, že právě on disponuje takovou kvalitou boje na zemi, aby legendárního "Bukiho" ohrozil.

Na tiskové konferenci OKTAGON PRIME navíc Vojto sebevědomě prohlásil, že si jde pro titul a nic jiného si nepřipouští. Faktem je, že půjde o dosud největší duel jeho kariéry.

Bude to druhý zápas století, říká Buchinger

Na otázku, co říká na duel s Vojto Barboríkem reagoval Ivan následovně: "Oba dva jsme skvělí zápasníci, nevím jak se bude zápas konkrétně vyvíjet, ale myslím si, že se bude odehrávat v postoji i na zemi a bude na více kol. Tohle bude druhý zápas století!"

Zároveň půjde o srovnání zástupců OFA vs. SFG, tedy nejlepších slovenských gymů současnosti. Oba mohou hodně získat a oba mohou hodně ztratit. Případná Vojtova porážka mu způsobí komplikace i ve slibně rozjeté kariéře v KSW. Padne-li Ivan Buchinger přijde tím o šanci získat titul v pérové váze a velice pravděpodobně v této hmotnostní kategorii vyklidí pozice.

Nechme se překvapit, jak tento parádní fight dopadne. Sázková kancelář Tipsport už vypsala kurzy! Titul pérové divize, který získá jeden z těchto bojovníků bude mít ve světě obrovskou váhu.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...