Ondřej Novotný prozradil, kdo je pro něj bojovník roku

Promotér Ondřej Novotný v posledním vydání podcastu MMA letem světem rozebíral aktuální žhavá témata i fight card prvního Oktagon turnaje v tomto roce. Zmínil také, kdo je v jeho očích nejlepším bojovníkem za rok 2022.

Promotér a moderátor Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný uvedl, který zápasník ho svými výkony uchvátil

Ondřej Novotný je sice momentálně v Dominikánské republice, kde se věnuje moderování reality show Survivor, to mu však nebrání dělat podcasty MMA letem světem a Kudy běží zajíc, které se u fanoušků těší velké oblibě.

Kromě rozebírání jednotlivých zápasů nadcházejícího turnaje Oktagon 39 v Mnichově, došlo také na téma, kdo měl za uplynulý rok 2022 nejlepší výsledky a hype. Novotný při té příležitosti ukázal na kameru telefon s vyobrazenou grafikou Vladimíra Lengála, na kterém svítí 12 zápasů a z toho 11 výher. Parádní výkony znojemské komety Novotný opakovaně vyzdvihl a nešetřil chválou.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Lengál na sebe upozornil nejen vysokým počtem zápasů a braním těžkých výzev na poslední chvíli, ale i velkou komplexností. Některá jeho ukončení, zejména lokty z otočky, se staly hitem internetu. Borec, který ve 34 letech prožívá nejlepší období kariéry, je neuvěřitelně kvalitním univerzálem, který dokáže mezi jednotlivými disciplínami přepínat bez sebemenších problémů.

Přestože jeho primárním zaměřením je aktuálně MMA kariéra v Oktagonu, kde podepsal novou, vylepšenou smlouvu, zároveň vlastní boxerský titul národního šampiona ČUBP v supervelterové váze, který v Lucerně na konci roku díky nekompromisnímu KO obhájil. Zapomínat nesmíme ani na jeho ostré lokty a kolena pod Muay Thai, kde se taktéž řadí k absolutní domácí špičce.

Jedinou porážku si Lengál v roce 2022 připsal na turnaji Heroes Gate v zápase proti Vašku Sivákovi, na který kývl den předem. I v tomto případě Novotný vyjádřil obdiv, neboť Lengál předvedl velmi srdnatý výkon a padl až na body. „Mluvil jsem s Vladem asi půl hodiny po utkání a vypadal jakoby ten zápas ani neproběhl. Jsem rád, že Vlado bude i v budoucnu zápasit právě u nás.“, dodal Novotný.

Už 11. února se Vlado Lengál postaví velmi těžkému soupeři. Na turnaji v Mnichově ho prověří Brazilec Deiga Scheck, který je podobně kvalitním postojářem. Připíše si rozjetá znojemská mašina další cenný skalp?

Boss Oktagonu samozřejmě jedním dechem zmínil, že v rámci celosvětového měřítka je nezpochybnitelným králem jiří Procházka, který vybojoval titul UFC. Na domácí scéně je ale pro něj hrdina právě Vlado Lengál. Ten v minulosti opakovaně vyzýval Losena Keitu a netají se ambicí dojít si pro šampionský pás pérové váhy. Cesta velkého sympaťáka a srdcaře je dechberoucí a bude zajímavé jí sledovat i do budoucna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Brož

Brož hlásí návrat do Oktagonu a slibuje adrenalin a přestřelky

Inkvizitor Miroslav Brož podepsal smlouvu s Oktagonem, z něhož před rokem odešel do poměrně nové RFA. Teď nadšeně hlásí návrat a slibuje...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...