Podívejte se na 3 důvody, proč se zaregistrovat u sázkové kanceláře Betano

Výhody a bonusy sázkové kanceláře Betano by měl znát každý milovník kurzových sázek. Rádi si tu a tam zpestříte program zajímavou sázkou? Betano je zajímavá volba!

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana Foto: Betano

Výhody a registrace u Betana – zábava pro každý den

Společnost Betano si za poměrně krátké období vydobyla na tuzemském trhu silnou pozici. Není to náhoda. Tato sázková kancelář se celou řadou produktů liší od konkurence a díky své pestrosti sbírá kladné body.

Už na začátku vás čeká dárek v podobě bonusu 500 Kč za registraci a ověření účtu. Bonus zdarma u Betana si zaslouží pozornost všech sportovních nadšenců, protože je to ideální příležitost ponořit se naplno do světa kurzového sázení a skvěle se při tom bavit.

sipka Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sázka zdarma 100 Kč a 400 free spinů

Proč se registrovat právě u Betana? Odpověď na tuto otázku vám zaručeně vyčaruje úsměv na tváři. Jakby také ne, už za pár kliknutí a několik minut vašeho času si lze přijít na parádní bonus v podobě „100 Kč sázky zdarma“ a luxusních 400 free spinů v online casinu. Registraci u Betana krok za krokem najdete v tomto článku.

Jak sázka zdarma u Betana funguje? Velice jednoduše. Bonus s názvem "Sázka zdarma" nemusíte vsadit celou najednou, částka může být rozdělena na více sázek podle vašeho uvážení. Kurz musí být alespoň 1,50, což ale není složité splnit. Tlačítko pro vsazení sázky zdarma najdete ve spodní části tiketu. Pak už stačí jen čekat, zda zvolená příležitost bude výherní.

Free spiny, neboli otočky zdarma v online casinu Betano, vám při troše štěstí mohou na herní účet přihrát další zlaťáky navíc. Oba bonusy jsou hráči připsány do 48 hodin od dokončení registrace ověření účtu a na jejich čerpání máte čas 1 týden.

Betano bonus k vkladu až 3.000 Kč

Pakliže se chystáte provést svůj první vklad u Betana, budou se vám hodit následující informace. U Betana si totiž můžete přijít na 100% uvítací bonus k prvnímu vkladu až do výše 3 000 Kč.

Výše vkladu je čistě na vás a začít můžete už stokorunou. Pro maximální čerpání tohoto bonusu se však vyplatí vložit právě 3000 Kč a následně za max. 90 dní bonusovou částku (až 3.000 Kč) 10x prosázet na kurzových sázkách s minimálním kurzem 1,8. Více o vkladovém bonusu u Betana se dočtete zde.

Uvítací vstupní bonus až do výše 3000 Kč

Betano mise

Mise u Betana jsou unikátní způsob, jak si sázení ještě více zpestřit. Zpravidla každý týden Betano vyhlašuje nové mise, které se vztahují k nadcházející sportovní akci. Výjimkou nejsou galavečery v bojových sportech, mistrovství světa v hokeji či další důležité události.

Pravidla konkrétní mise jsou vždy detailně popsány na webu Betana nebo v mobilní aplikaci a za jejich úspěšné zdolání můžete získat sázkařské bonusy, nejčastěji ve formě „Sázky zdarma“ třeba v hodnotě 150 Kč. A to už se rozhodně vyplatí napnout všechny síly a o tuto odměnu zabojovat.

Co dalšího u Betana můžete čekat?

  • Často zajímavé kurzy v porovnání s konkurencí
  • Promoakce a soutěže o vstupenky
  • Přehledná mobilní aplikace pro iOS i Android Betano
  • Betano Master
  • Vítězné náskoky a mnoho dalšího

Betano má kromě své bohaté nabídky přesah i do českého sportu. Hned několik týmu fotbalové Fortuna ligy navázalo právě s Betanem partnerství. Společnost, která spadá pod mateřskou společnost Kaizen Gaming Ltd a na český trh vstoupila v roce 2022, je také hrdým sponzorem Českého národního hokejového týmu či extraligových klubů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...

Šampionský pás UFC

Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...