Příští soupeř Michala Martínka představuje obrovskou výzvu

Český těžkotonážník Michal Martínek zná datum a soupeře pro svůj druhý zápas v prestižní ruské organizaci ACA. Znovu jej čeká pořádně těžká zkouška. Přesně touto cestou chce ale někdejší šampion organizace Oktagon jít.

Bojové sporty, MMA, Oktagon, Michal Martínek - ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

ACA 122: Michala Martínka prověří Litevec Tomas Pakutinskas

Michal Martínek se opět představí v organizaci ACA. Už 23. dubna 2021 vyzve zkušeného litevského bojovníka Tomase Pakutinskase, který v Rusku dosud odbojoval rovněž jeden zápas. A ve své premiéře stejně jako český bijec padl. Komu tentokrát sedne duel lépe a připíše si výhru? Klikni ZDE a vsaď si na příští zápas Michala Martínka s bonusem

MMA - sleduj průběh zápasu zde

„Lehčí zápasy? Ty já neberu, naplňují mě těžké fighty a pořádné výzvy“ vzkazuje odhodlaně Michal Martínek. Borec, který před odchodem do Ruska vybojoval na domácí scéně titulový pás těžké váhy organizace Oktagon, nastoupí v Rusku ke svému druhému zápasu. Jeho příštího soupeře přibližuje následující tabulka:

Jméno Tomas Pakutinskas
Národnost Litevská
Bilance 19–13–3
Věk 34
Výška 187 cm
Váha 113 kg
Styl Striker
Úspěchy Šampion litevské org. Bushido

Ve své premiéře pod ruskou organizací ACA nestačil Martínek na obrovitého Američana Daniela Jamese. Po sympatickém úvodním kole ho soupeř v polovině druhého dostal na zem a ukončil sérií tvrdých úderů. Tentokrát je však český zápasník velkým kurzovým favoritem a dvoufázová denní příprava ho do této role staví oprávněně.

TIP: Vítěz Michal Martínek, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem za registraci

Michal Martínek je v tomto duelu favoritem

Pikantní je, že James se opět představí na stejné kartě jako Martínek, a to dokonce proti nedávnému soupeři právě Tomase Pakutinskase Danielu Omielanczukovi z Polska.

Zápas Pakutinskas vs. Omielanczuk v srpnu 2020 rozhodl přesně mířený round kick, kvůli kterému rozhodčí po prvním kole zápas ukončil a Litevec tím přišel o parádní šestizápasovou šňůru vítězství. Video je k dispozici níže. Věřme, že o jeho další červené políčko se postará právě svěřenec trenéra André Reinderse Michal Martínek.

sipka Závěrečnou přípravu oblíbeného černovouse budeme sledovat i na našem Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...