Red Face v bizáru nepolevuje. Známá tvář českého podsvětí hodlá učinit krátký proces s Bejrem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Aleš Bejr obdržel novou výzvu na zápas. Tentokrát si na něj brousí zuby známý český trestanec, který s použitím honoráře plánuje zpětně prokázat svoji nevinu. Více se dočtete v článku.

Aleš Bejr má nového vyzyvatele Foto: Profimedia

Nová výzva pro Aleše Bejra v organizaci Red Face. Tohle jméno vás překvapí

Uskupení Red Face posunulo laťku bizáru na zcela novou úroveň. Zatím se tento koncept příliš nesetkal s úspěchem a vesměs sklízí posměch. Nyní se na sociálních sítích objevilo video, ve kterém bývalý vězeň Jiří Kajínek vyzývá Aleše Bejra. K souboji má podle všeho dojít už na nadcházejícím galavečeru 15. června.

"Moc vás zdravím. Dovoluji si vás pozvat na zápas 15. 6. s Alešem Bejrem. Musím říci, že Aleše Bejra všichni znáte jako vytržníka, člověka, který všechny napadá... ale já to s ním pořeším.

Ale teď to hlavní. Do zápasu vstoupím pro to, protože mám kousíček do dokázání mé neviny. Mám hromadu důkazů. Ale ještě kousíček potřebuji... V této organizaci dostanu výplatu, která bude opravdu velice zajímavá. A já chci tuto výplatu věnovat tomu, kdo mi pomůže právě tenhle kousíček ještě dorazit, aby ta obnova řízení mohla nastat. To je moje hlavní motivace.

Samozřejmě také to, že mi končí podmínka. 23. května bude 7 let za mnou. S Alešem budu moci zápasit bez jakýchkoliv problémů, kdybych mu náhodou třeba zlomil malíček. Takže Aleši připrav se, jdeme na to! Těš se."

Samozřejmě, jak už to v rámci této organizace bývá, je potřeba brát tuto výzvu s velkou nadsázkou. Podobnými námluvami se nedávno prezentoval také starosta Řeporyjí Pavel Novotný, v tomto případě je ale vzájemný souboj ještě méně pravděpodobnější.

Jiří Kajínek se na svobodě těší veřejnému životu. Rozjel podnikání a mimo jiné je také pravidelným účastníkem pokerových turnajů. Že se spřáhne právě s Red Face, je však poměrně překvapivé.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...