Rendys Blahovský prozradil, jakou roli v jeho boxerské přípravě tentokrát sehraje Karlos Vémola

Bývalý kulturista Rendys Blahovský si na začátku dubna poprvé vyzkouší zápas v boxu pod organizací Fight Night Challenge. S jakými plány jde do zápasu a jak momentálně probíhá jeho příprava?

Rendys Blahovský a Karlos Vémola Foto: Facebook/Rendys Blahovský

Rendys Blahovský na Fight Night Challenge 6: Chci velké sportovní výzvy

Dřív bylo jeho zálibou zvedání železa a pózování na prknech. V posledním roce se však René Blahovský kompletně přeorientoval na bojové sporty a pod vedením Karlose Vémoly každý den tvrdě dře. Už 6. dubna na turnaji Fight Night Challenge si vyzkouší zápas v klasickém boxu. Nic jiného, než vítězství nepřipadá v úvahu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Rendys se sice od roku 2023 věnuje komplexní MMA přípravě, v nadcházejícím zápase ale otestuje svoje boxerské dovednosti. Málokdo ví, že se Rendys bojovým sportům před více jak 10 lety na amatérské úrovni již věnoval, pak ale rozjel úspěšnou dráhu v kulturistice.

Premiéra ve smíšeném bojovém umění mu minulý rok na podzim nevyšla. Na galavečeru organizace Clash of the Stars měl sice žraloka Patrika doslova na lopatě, pak ho však zničehonic seslal k zemi tvrdý lucky punch a bylo vymalováno. To už je ale minulost.

Rendys si v téměř vyhraném zápase vybral nováčkovskou daň, ze které se poučil a v bojových sportech hodlá pokračovat i nadále. Už 6. 4. v Bratislavě si bude chtít spravit chuť v boxerském utkání proti Michalu Ferencovi, taktéž bývalému kulturistovi. Myšlenky na další neúspěch v jeho hlavě nemají místo.

Náročné kondiční i silové tréninky, často i dvoufázově. To by ho mělo přívést k vytoužené výhře, kterou by si díky své disciplíně a vůli nepochybně zasloužil. Podnikatel Michal Ferenc, alias Don Boss Bossov ovšem nehodlá svou kůži prodat lacino, což naznačil úvodní staredown na předturnajové tiskové konferenci.

„Karlos je zlej trenér, dostává ze mě maximum. Já ale netrénuji jen s ním. Boxersky mě připravuje třeba Luboš Šuda, nebo Miky Vančura ze Spejbl Gymu. Karlose beru na tenhle zápas spíš jako mentálního a kondičního trenéra.

Zápas v Clash of the Stars byla moje velká chyba. Je to pro mě ponaučení do dalších zápasů. Když mám skoro vyhraný zápas, tak nesmím nikam spěchat, ale jít krok po kroku. Pomalu ale jistě.“

Tisková konference před Fight Night Challenge 6 nabídla opět vydatnou porci zábavy a trashtalku. Na samotném turnaji dojde i na zajímavý zápasový koncept, kdy se proti Eriku Tlkancovi postaví hned tři soupeři. V hlavním zápase večera si to rozdá Frayer Flexking a Strýco Filip.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Frayer Flexking

Hlavní zápas turnaje Fight Night Challenge 6 je venku. Svérázný rapper opět roztáčí trash talk

Slovenská organizace Fight Night Challenge odhalila složení hlavního zápasu pro šestý galavečer, který se uskuteční 6. 4. v bratislavské...

Karlos Vémola při tréninku

Co je to Oss - kdy a kde se používá

Oss je slovo, chcete-li zkratka, či pozdrav. V bojových sportech má hluboký význam☝. V článku se vydáváme po stopách jeho důležitosti a...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...