Hlavní zápas turnaje Fight Night Challenge 6 je venku. Svérázný rapper opět roztáčí trash talk

Slovenská organizace Fight Night Challenge odhalila složení hlavního zápasu pro šestý galavečer, který se uskuteční 6. 4. v bratislavské TIPOS Areně. Podrobnosti se dočtete v článku.

Frayer Flexking Foto: Patrik Uhlíř / MAFRA / Profimedia

Frayer Flexking a Strýco Filip se pobijí v hlavním zápase FNC 6

Milovníci pestrého trash talku si v tomto případě rozhodně přijdou na své. Slovenský rapper Frayer Flexking se tentokrát představí v hlavním zápase proti moderátorovi, řečníkovi a komikovi, Filipu Tóthovi, který vystupuje pod přezdívkou Strýco Filip.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za online registraci ZDE

Flexking a Strýco Filip se do sebe na sociálních sítích pustili prakticky okamžitě po oznámení duelu. Ze strany Flexkinga, který se chystá na svůj pátý boxerský duel, to rozhodně není žádné překvapení. Kousavými a často velmi osobními poznámkami na adresu svých soupeřů, se prezentoval i v rámci předchozích zápasů.

Strýco Filip mu ovšem hned během úvodní výměny názorů vzkázal, že on je pro něj více než důstojným soupeřem nejen v ringu, ale také ve slovních přestřelkách. Zápas se uskuteční ve váze do 100 kilogramů, jelikož mezi oběma je na první pohled viditelný váhový rozdíl.

Frayer Flexking patří mezi největší stálice organizace Fight Night Challenge. Hobby boxer, který dlouhodobě trénuje pod vedením Miroslava Cingela v Boxerňe Žilina, je autorem historicky prvního KO, kterým na prvním galavečeru deklasoval rappera ČisT-ého

Ve druhém zápase si naopak uřízl poměrně velkou ostudu, když byl ve vyhroceném souboji s Refewem kuriózně diskvalifikován za vypadávající chránič zubů. Chuť si ovšem spravil v následujících dvou duelech, kdy ukončil před limitem sebevědomého podnikatele Barona a v posledním utkání také mladého moderátora Adama Štrbu.

Strýco Filip dosud odboxoval ve Fight Night Challenge jeden zápas a dokázal zvítězit na body. Svým výkonem proti narychlo zaskakujícímu Miroslavovi Včkovi ale příliš neoslnil. To, že svého soupeře Miroslava Vlčka, který šel do zápasu prakticky bez přípravy, Strýco Filip neukočil před limitem, vzpomenul Frayer Flexking ve svém prvním videu po oznámení vzájemného zápasu.

Tvorba Strýca Filipa se na sociálních sítích primárně točí okolo jídla. Oblíbeného foodblogera sleduje na instagramu přes 60 tisíc fanoušků a dá se čekat, že účast v hlavním zápase Fight Night Challenge 6 mu přihraje na jeho profil další sledující.

Ve velkých rukavicích se poprvé na turnaji představí také svěřenec Karlose Vémoly, Rendy Blahovský, který si pokusí napravit reputaci po neúspěšném debutu v organizaci Clash of the Stars, kde ho poněkud překvapivě knockoutoval žralok Patrik.

Už dnes 15. 2. od 18:00 se v Bratislavě koná úvodní tisková konference, na které bude nepochybně zase velmi rušno. Livestream si můžete zapnout na YouTube kanále organizace Fight Night Challenge.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Leo Brichta jde do boje o titul KSW

KSW 91 Liberec: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta – datum, program, kurzy, analýza a livestream

Český MMA zápasník Leo Brichta ⭐ má před sebou největší výzvu dosavadní kariéry. V hlavním zápase libereckého turnaje KSW 91 se porve o...

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou

Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu...