KSW 91 Liberec: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta – datum, program, kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český MMA zápasník Leo Brichta má před sebou největší výzvu dosavadní kariéry. V hlavním zápase libereckého turnaje KSW 91 se porve o prozatímní titul lehké váhy. Podrobnosti se dočtete v článku.

ANALÝZA A KURZYPROGRAM A VÝSLEDKY
LIVESTREAM

Leo Brichta jde do boje o titul KSW Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 91: 9,2/10

  • Datum a místo: 17. 2. 2024 od 19:00, Liberec
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny duely karty

Kdy má Leo Brichta KSW zápas o titul? Termín, místo konání, aktuální info (KSW Liberec 2024)

Může se stát prvním českým šampionem organizace KSW. Leo Brichta se 17. února na turnaji KSW 91 před vyprodanou Home Credit Arenou v Liberci utká o prozatímní titul lehké váhy. V cestě mu stojí sebevědomý Valeriu Mircea, který se veze na vítězné vlně. Potvrdí Brichta roli kurzového favorita? Sledujte zápasy KSW 91 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW Liberec program

Program KSW 91 je z pohledu českého fanouška nesmírně zajímavý. Do akce se chystá hned 8 českých zástupců a na Liberec tak bude logicky upřena velká pozornost. Po Patriku Kinclovi a Michalu Martínkovi se Leo Brichta jako teprve třetí český bojovník představí v hlavním zápase turnaje KSW.

KSW 91: INFO
📆 Kdy: Sobota 17. února 2024 od 19:00
🏰 Kde: Home Credit Arena, Liberec
🤼 Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV

Sledujte KSW 91 živě

Online report KSW 91 Liberec (Home Credit Arena)

Na tomto místě vám v den turnaje přineseme detailní textovou reportáž o průběhu všech střetnutí.

Leo Brichta vs. Valeriu Mircea

Při nástupu Lea Brichty k titulovému souboji v organizaci KSW, diváci libereckou arénu skoro zbořili. Leo vlétl do klece ukázkovým kotoulem. Jeho soupeř z Moldavska nastoupil ve vlčím kostýmu.

Zápas je vypsán na pět kol, jeho rozhodčím v kleci je známý rozhodčí z UFC Marc Goddard. První minuta uplynula bez zásadnějšího úderu. I v dalších minutách byl zápas velmi opatrný. Na konci kola se povedl Mirceaovi takedown a ten možná rozhodl o výsledku celého opatrného kola.

Leo Brichta zkusil na začátku druhého kola naskočené koleno, ale bohužel netrefil a umožnil soupeři dostat boj na zem. Tam Mircea nasadil českému zápasníkovi arm bar, ten se však z potíží po chvilce dostal.

Dvě minuty před koncem 2. kola se boj vrátil zpět do postoje. Tam uštědřil Brichta soupeři pár slušných úderů. I proto Mircea po úspěšném takedownu přesunul souboj zpět na zem, kde vydrželi oba borci až do konce kola.

highkick Lea Brichty Foto: KSW

V úvodu třetího kola se strhla přestřelka v postoji. Bohužel se opět povedlo Moldavci přesunout těžiště bitvy na zem klece. Leo Brichta dokázal i ze zad obtěžovat Mircea drobnými kladívky. Na závěr kola rozhodčí zápas postavil. K ničemu zásadnímu se už žádný z borců nedostal.

První mistrovské kolo začalo tlakem Brichty. Mircea ovšem dokáže pokaždé uniknout takedownem. Tentokrát se bohužel nepodařilo Brichtovi přetočit a nabídl soupeři záda, ten toho využil, nasadil finální škrcení a stává se prozatimním držitelem pásu.

Škrcení RNC rozhodlo Foto: KSW

Dominik Humburger vs. Adrian Dudek

Domácí Dominik Humburger si při svém nástupu naplno užíval podporu libereckých fanoušků bojových sportů v Home Credit Aréně.

Dominik převážil před zápasem o 2 kila a bude tak muset odevzdat část své odměny soupeři, přesto vlétl český borec do zápasu velmi agresivně. Po celé první kolo byl Dominik aktivnější a svého soupeře vzal i jednou na chvíli na zem. Dudek na konci kola vypadal znatelně unavenější než český reprezentant.

Do druhého dějství vlétl agresivněji Polák, ale po úvodním tlaku se Humburger vrátil ke svému plánu. Dvě a půl minuty před koncem druhého kola trefil Dudka smrtícím levým hákem, ten se poroučel k zemi. Polský reprezentant se ještě pokusil vstát, ale další úder ho již vyřadil z boje. Humburger vyhrál svou bitvu na TKO ve druhém kole.

Matúš Juráček vs. Henry Fadipe

Matúš nastoupil ke svému debutu v KSW za podpory slávistických fanoušků v obecenstvu. Jeho soupeř z Irska do klece dotančil za doprovodu hudby z afrického kontinentu.

První minuta zápasu se nesla ve znamení opatrného testování vzdáleností. Ani v dalších minutách se žádný bojovník k ničemu zásadnímu neodvážil. V poslední minutě Juráček Fadipeho trefil na bradu a na zemi soupeře svým ground and pound dokončil. Rozhodčí chvilku před koncem prvního kola zápas ukončil.

Matúš Juráček si tak připsal při své premiéře v nové organizaci. Své první vítězství na TKO. Svůj triumf oslavil se svými fanoušky slávistickým pokřikem.

Viktor Červinský vs. Kacper Koziorzebski

První polovina úvodního kola mezi Červinským a Koziorzebskim se odehrávala v postoji, kde si oba vyměnili několik úderů, nejednalo se však o nic zásadního. Po dvou a půl minutách se polského bojovníkovi podařil takedown a na chvíli dostal Červinského pod sebe, ten však po několika vteřinách dokázal vstát.

Také ve druhém kole se Viktor Červinský několikrát ocitl pod soupeřem. Koziorzebski byl zároveň efektivnější v postoji a prakticky každý jeho úder Červinský viditelně pocítil.

Atraktivní přestřelka pokračovala i ve třetím kole, kdy Červinský musel jít po ukončení, jelikož první dvě kola šly na stranu Koziorzebskiho. Viktor dál hledal, čím by svého soupeře dokázal nachytat, sám ale zároveň hodně inkasoval.

V KSW debutující Viktor Červinský sice ukázal velkou dravost a odolnost, na vítězství ovšem jeho výkon nestačil. Kacper Koziorzebski si po výborném výkonu připisuje cenný skalp díky zaslouženému vítězství na body.

Dawid Kasperski vs. Vasil Ducár

Dva tvrdé lowkicky v první minutě zápasu vyslal polský ranař Dawid Kasperski. Ducár sice byl na nohou pohyblivější a snažil se vytvářet tlak, Kasperski ho ovšem přesným hákem poslal k zemi a následně zaujal dominantní pozici, kde vynikajícího českého boxera dlouhé minuty trápil ground and pound. Vasil nicméně tuto situaci dokázal odbránit až do první gongu, a tak se zápas dvou elitních postojářů poněkud překvapivě překlenul do druhého kola.

Ve druhém kole se začalo hodně klinčovat a jasně navrch měl v této disciplíně Dawid Kasperski, který mačkal Ducára na pletivu a v očích rozhodčích sbíral kladné body. Český borec byl před třetím kolem viditelně unavený, domácí fanoušci ho však mohutným povzbuzováním hnali za vítězstvím.

Kasperski ve třetím kole dál pokračoval v tom, co mu fungovalo v předchozím průběhu, tedy tvrdé lowkicky, které Ducár už jasně musel cítit. Byl to ale právě on, kdo dokázal doručit první úspěšný takedown a poprvé v zápase dostal soupeře pod sebe na zemi. Kasperski ovšem tři minuty před koncem dokázal vstát a svázat Ducára opět na pletivu, kde zásoboval žebra českého bojovníka nepříjemnými koleny.

Ducár vsadil v závěrečných minutách vše na jednu kartu a snažil se Kasperskiho knockoutovat v postoji, jenže si minutu a půl před koncem nepohlídal pokus o takedown a znovu se ocitl na lopatkách.

Oba borci dali do zápasů naprosto vše a utkání nakonec dospělo až do bodového rozhodnutí. Všichni tři arbitři se shodli na tom, že tento duel nakonec ovládl polský bojovník Dawid Kasperski.

Adrian Wieliczko vs. Josef Štummer

Domácí Josef Štummer nevstoupil do zápasu zrovna ideálně, soupeř mu hned v úvodních vteřinách zamkl heel hook, ze kterého se český bojovník minutu a půl složitě  dostával, nakonec ale sevřený kotník dokázal uvolnit.

Zápas se však pro české barvy dále nevyvíjel dobře. Dvě minuty před koncem prvního kola se dostal Wieliczko Štummerovi do zad, kde si postupně ladil škrcení Rear Naked Choke. Tato situace se ale odehrávala na nohou, nikoliv na zemi, což nakonec Štummerovi pomohlo k tomu, aby ze sebe soupeře setřásl. Závěrečné vteřiny první pětiminutovky pak patřily Štummerovi, na zisk kola to ovšem nestačilo.

Do druhého kola vlétl český bijec jako vyměněný a několika tvrdými údery dostal Wieliczka do velkých problémů. Ten se ze spodní pozice opakovaně chytal armbar, jeho snahy ale k úspěchu nevedly.

Minutu a půl před koncem druhého kola tohoto strhujícího zápasu se Štummer pokoušel soupeře ukončit na triangle choke a tato submise mu nakonec vyšla! Liberecký borec se tak vrací na vítěznou vlnu.

Mariusz Joniak vs. Tobiasz Le

První kurzové překvapení večera obstaral v tomto souboji Mariusz Joniak! Tobiasz Le inkasoval tvrdé KO už po minutě a pěti vteřinách boje. Zápas přitom začal opatrně z obou stran.

Le si držel dobře vzdálenost a čekal, co jeho zkušenější soupeř předvede. Ten se však vytasil s rychlou sekvencí úderů a jeden z nich dopadl přesně na bradu talentovaného polsko-českého zápasníka. Jedná se o jeho první porážku před časovým limitem.

Petra Částková vs. Wiktoria Czyzewska

Česká bojovnice Petra Částková vstoupila do zápasu velmi dobře a prvním úderem polskou favoritku viditelně zaskočila. Pár chvil na to ale Czyzewska začala dobře kombinovat údery na spodek i hlavu a dostávala Částkovou do čím dál větších problémů.

Rozhodující moment zápasu přišel ještě v první polovině prvního kola, kdy Wiktoria Czyzewska rozjela kombinaci u pletiva, kterou zakončila roundkickem na žebra, po kterém šla svěřenkyně Andrého Reinderse k zemi, načež hlavní ringová rozhodčí zápas ukončila. Částková i ve třetím duelu pod KSW nenašla na svou soupeřku vítězný recept a připisuje si další porážku.

KSW 91: Mircea vs. Brichta kurzy, sázkový tip, analýza

Leo Brichta se na turnaji KSW 91 může zapsat do historie českého MMA jako první šampion největší polské organizace. V 26 letech k tomu má ty nejlepší předpoklady, což ukázal v posledním duelu s bývalým titulovým vyzyvatelem Romanem Szymanskim, kterého v dechberoucí bitvě ukončil TKO 10 sekund před koncem 3. kola.

Brichta v KSW dosud nastoupil do dvou zápasů a oba dovedl do vítězného konce. Hned ve své premiéře nastoupil před 50 tisíci diváky na polském Národním stadionu ve Varšavě proti Maciejovi Kazieczkovi  a v postojářské štípané zvítězil na split decision.

Oblíbený bojovník, ale i tvůrce podcastů a YouTube vlogů absolvoval v přípravě na titulový duel několik tréninkových dávek v Polsku se známými tvářemi z řad KSW jako je Jakub Wiklacz, Sebastian Rajewski a další. V Česku se Brichta připravoval v domovském PriMMAT gymu po boku Davida Kozmy, ale také s Vasilem Ducárem či Tamirem Machmudovem.

BILANCE
LEO BRICHTA
🇨🇿
VALERIU MIRCEA 🇲🇩 🇮🇹
26 let, 182 cm 30 let, 175 cm
12–3–1NC 29–8–1
6x KO/TKO,
4x submise,
2x body
12x KO/TKO,
12x submise,
5x body
1x KO/TKO,
2x submise,
-
2x KO/TKO,
3x submise
3x body
KSW ranking: #3 KSW ranking: #2

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Valeriu Mircea je moldavsko-italský zápasník, který má kontě ve svých 30 letech úctyhodných 38 profesionálních zápasů. V minulosti bojoval v organizacích jako je Eagles FC Khabiba Nurmagomedova, Brave CF, Bellator, M-1, a v mnohých dalších. Zkušenosti jsou tak jednoznačně na jeho straně.

V roce 2022 Mircea podepsal smlouvu v KSW a hned na úvod se poměřil s Romanem Szymanskim. V zápase ovšem utrpěl zlomeninu ruky a prohrál TKO. Odveta se uskutečnila v červnu 2023 a Mircea tentokrát Szymanskiho porazil na split decision, čímž si vysloužil titulovou šanci. Zmínit musíme i předchozí souboje, kdy se Mircea blýskl skvělými KO, mimo jiné naskočeným kolenem.

Mircea je velmi nebezpečný ve všech aspektech boje, o čemž vypovídá vyrovnaná bilance ukončení na KO/TKO i submisi. Drtivá většina zápasů borce s přezdívkou „The Solitary Wolf“ končí před časovým limitem, což je mimochodem případ i Lea Brichty.

Leo Brichta je výbušným typem bojovníkem, který dokáže těžit ze své rychlosti i fantastického oka. Zároveň je velice komplexní, jeho zemařské schopnosti jsou na vysoké úrovni. V titulovém zápase na 5 kol tipujeme, že pás prozatímního šampiona získá český zápasník. Zřejmě nás ale čeká velice vyrovnaný průběh utkání.

TIP: Leo Brichta zvítězí v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Brichta vs Mircea tip

Dodejme, že o prozatímní pás lehké váhy se bojuje z toho důvodu, že právoplatný šampion, Francouz Salahdine Parnasse, neúspěšně usiloval o titul velteru. S Adrianem Bartosinskim ale v polovině prosince prohrál jednomyslně na body a svou sbírku titulů lehké a pérové váhy nerozšířil.

KSW 91 Češi: Humburger, Juráček, Ducár, Štummer, Červinský, Le, Částková

Česká republika má na turnaji KSW 91 početné zastoupení. Asi nejvíce povyku vyvolal přestup Matúše Juráčka, který několik let působil v OKTAGONu. Zkoušku ohněm má před sebou elitní boxer Vasil Ducár, který nasadí malé MMA rukavice. Premiéru v KSW vyhlíží také nadějný český prospekt a prozatímní šampion RFA, Viktor Červinský.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

KSW 91 karta, zápasy, program a výsledky Brichta vs. Mircea (fight card)

Na zápasy KSW 91 se můžete podívat v této tabulce. Kdo si odnese bonus za výkon a zápas večera?

KSW 91: Program a výsledky
Lightweight 5x5 interim title fight Leo Brichta vs. Valeriu Mircea (4. kolo, submise)
Middleweight Dominik Humburger (TKO, 2. kolo) vs. Adrian Dudek
Welterweight Matúš Juráček (TKO, 1. kolo) vs. Henry Fadipe
Welterweight Kacper Koziorzebski (body) vs. Viktor Červinský
Catchweight 68 kg Lukasz Charzewski (body) vs. Michal Sobiech
Light heavyweight Dawid Kasperski (body) vs. Vasil Ducár
Featherweight Josef Štummer (submise, 2. kolo) vs. Adrian Wieliczko
Bantamweight Mariusz Joniak (KO, 1. kolo) vs. Tobiasz Le
Flyweight Petra Částková vs. Wiktoria Czyzewska (TKO, 1. kolo)

Kdy a kde sledovat živě KSW 91: Mircea vs. Brichta livestream online a přímý přenos v televizi

Online live stream KSW 91 najdete na Tipsport TV. Zde se můžete podívat živě na všechny zápasy, stačí si jednotlivé streamy rozkliknout v sekci live. Výhodou sledování KSW na Tipsport TV je to, že máte zároveň přehled o všech live kurzech, což vám například umožní podat během probíhajícího utkání zajímavou sázku.

Pokud ještě u Tipsportu nemáte účet, stačí se pohodlně online registrovat tady a za dokončení registrace dostanete sázkový bonus 300 Kč. Na TV Tipsport je možné pravidelně sledovat živě galavečery Oktagon MMA, UFC a mnoho dalších sportovních livestreamů.

KSW 91: Mircea vs. Brichta Voyo, Nova Sport živě v TV, PPV

Živý přenos KSW 91 v TV nabídne také stanice Nova Sport 2 a platforma Voyo. Obě varianty jsou však součástí placených služeb.

Pakliže hledáte odpověď na otázku, zda bude na zápas Mircea – Brichta zdarma stream, doporučujeme sledovat přímý přenos právě na Tipsport TV. Tady se na zápasy můžete dívat na mobilním telefonu, PC i tabletu přes mobilní aplikaci, nebo přímo na webu. Oficiální PPV naleznete na kswtv.com.

KSW 91 vstupenky (Mircea vs. Brichta MMA zápas o titul KSW 5x5 min.)

Zda jsou aktuálně k dispozici nějaké lístky KSW 91 můžete zkontrolovat na ticketportalu, případně ticketmasteru. Obecně je o turnaj velký zájem a přímo na místě dá čekat bouřlivá divácká kulisa.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Valeriu Mircea vs. Leo Brichta zápasy v profi MMA (statistiky)

Přehled všech dosavadních MMA zápasů Lea Brichty najdete v tomto článku. Rodák z Prahy nastartoval svou profesionální kariéru ve smíšeném bojovém umění v roce 2017 a od roku 2020 drží neporazitelnost.

Valeriu Mircea je bývalým šampionem Eagles Fighting Championship, což se řadí k jeho největším dosavadním úspěchům. Statistiky "osamělého vlka" najdete zde.

Jaké jsou kurzy na to, že získá Leo Brichta titul KSW?

Kurz u Tipsportu na vítězství Lea Brichty začínal na hodnotě 1,60 a postupně jde dolů, což znamená, že mu čím dál více s blížícím se turnajem věří nejen bookmakeři, ale i sázkaři, kteří na jeho výhru v zápase již nasázeli přes 260 000 Kč.


1️⃣ Kdy se koná turnaj KSW 91 v Liberci?

Třetí KSW turnaj na českém území se uskuteční v sobotu 17. února 2024 v liberecké Home Credit Areně. V hlavním zápase o prozatímní titul lehké váhy se představí známý fighter Leo Brichta. Pro bližší informace klikněte zde

2️⃣ Leo Brichta kdy zápasí?

Oblíbenec českých fanoušků, Leo Brichta, vyzve na turnaji KSW 91 v Liberci už 17. února Valeria Mirceu. Vítěz tohoto duelu připne prozatímní pás lehké váhy!

3️⃣ Jaký je na zápas Mircea vs. Brichta kurz?

Český bojovník Leo Brichta je v očích bookmakerů i fanoušků favoritem hlavního zápasu KSW 91. Podrobnou sázkovou analýzu najdete v článku.

4️⃣ Je možné sledovat KSW 91 živě zdarma?

Ano, turnaj KSW 91 je možné sledovat živě v online livestreamu na internetu. Jak sledovat na TV Tipsport Brichta vs. Mircea zdarma, se dozvíte v článku ZDE.

5️⃣ V kolik hodin má zápas Brichta v Liberci na KSW 91?

Český MMA bojovník Leo Brichta zabojuje v hlavním zápase turnaje KSW 91 v Liberci o prozatímní titul lehké váhy. Zlatý hřeb večera přijde na řadu v sobotu 17. února okolo 23:00. Více se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta

Leo Brichta je v TOP formě. Titulový zápas přišel v nejlepší možný čas, myslí si Matúš Juráček

Během přípravy na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci se spolu několikrát potkali na sparingu. Forma Lea Brichty udělala na Matúše Juráčka...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Dominik Humburger nebude v Liberci chybět

Karta turnaje KSW 91 v Liberci odtajněna. Do akce jde hned 9 českých legionářů

Nadcházející galavečer polské organizace KSW slibuje z pohledu českého fanouška pořádný kopec zábavy. Na fight card figuruje hned 9 českých...