Karta turnaje KSW 91 v Liberci odtajněna. Do akce jde hned 9 českých legionářů

Nadcházející galavečer polské organizace KSW slibuje z pohledu českého fanouška pořádný kopec zábavy. Na fight card figuruje hned 9 českých jmen, včetně titulového vyzyvatele Lea Brichty.

sipka AKTUÁLNÍ INFO K TURNAJI KSW 91 NAJDETE ZDE

Dominik Humburger nebude v Liberci chybět Foto: KSW

Velká česká stopa na turnaji KSW 91 v Liberci

Liberec se 17. února otřese v základech. Do severočeského města míří opět polský gigant KSW. O tom, že do toho přední evropská organizace vedená dvojicí Martin Lewandowski a Maciej Kawulski v Česku pořádně šlape svědčí hned 9 českých bojovníků, kteří se na domácí půdě představí v kleci. Turnaj KSW 91 můžete sledovat živě na Tipsport TV

Největší pozornost je momentálně v rámci organizace KSW upřena na Lea Brichtu, který se pokusí pro česko vybojovat vůbec první šampionský pás v historii. O prozatímní titul v lehké váze si to v hlavním zápase rozdá s nebezpečným Valeriem Mirceou (29-8-1), který se v posledních dvou letech dostal na vítěznou vlnu a třemi výhrami v řadě si vysloužil titulovou šanci.

  • KSW 91 Liberec (Home Credit Arena): Sobota 17. 2. 2024

Kromě Brichty se na turnaji KSW 91 představí také liberecký rodák Dominik Humburger, nové akvizice Matúš Juráček a Vasil Ducár, Oktagon veterán David Hošek, nadějný prospekt Viktor Červinský, či bratr promotéra Clash of the Stars Tomáše Le Syho, Tobiasz Le, a také Josef Štummer a Petra Částková. Všechny důležité informace k turnaji už brzy najdete na našem webu.

Zatímco úvodní dva galavečery v Liberci a Třinci KSW pojala spíše jako seznámení s českým trhem, tentokrát nadcházející akce přitahuje velkou pozornost. To se mimo jiné odráží i na solidním zájmu o vstupenky, které rychle mizí a dá se předpokládat, že bude vyprodáno. Na turnaj se dostanete už od 550 Kč. Nejdražší lístky vás pak vyjdou na 4000 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Leo Brichta zabojuje o titul KSW

Životní zápas pro Lea Brichtu! V Liberci se utká o titul KSW proti hodně nebezpečnému soupeři

Leo Brichta má na dosah titul polské organizace KSW. Díky skvělým výkonům se ve svém třetím duelu pokusí získat prozatímní šampionský pás...

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...