Životní zápas pro Lea Brichtu! V Liberci se utká o titul KSW proti hodně nebezpečnému soupeři

Leo Brichta má na dosah titul polské organizace KSW. Díky skvělým výkonům se ve svém třetím duelu pokusí získat prozatímní šampionský pás lehké váhy.

Leo Brichta zabojuje o titul KSW Foto: KSW

Leo Brichta o titul KSW v Liberci

Leo Brichta má před sebou obrovskou příležitost připsat si největší zářez své dosavadní kariéry. Na turnaji KSW 91 v Liberci ho 17. února 2024 prověří zkušený moldavský zápasník Valeriu Mircea s bilancí 29-8-1. A ve hře bude prozatímní titul lehké váhy!

Brichta si dosud v KSW připsal dva cenné skalpy, když nejprve na body porazil Macieje Kazieczka a v polovině října ve fantastické bitvě ukončil bývalého titulového vyzyvatele Romana Szymanskiho TKO ve 3. kole.

Právě Szymanski se postaral o jedinou porážku Mircei v KSW. O jeho vítězství v červnu 2022 ale rozhodlo zranění ruky na straně moldavského bojovníka. Mircea následně vyhrál tři zápasy v řadě, přičemž naposledy si v odvetě poradil poradil právě se Szymanskim, kterého tentokrát porazil těsně na split decision.

Právoplatný šampion lehké divize, Salahdine Parnasse se rozhodl zkusit štěstí v souboji s Adrianem Bartosinskim o titul velteru. Tento krok tedy otevírá cestu k pásu pro Brichtu a Mirceu.

Leo Brichta se může stát vůbec prvním českým bojovníkem, který si v KSW sáhne na titul. Před ním se o to v roce 2021 pokoušel Patrik Kincl, proti byl ale tehdy dominantní Roberto Soldič. Organizace KSW zároveň oznámila, že se na libereckém turnaji představí další Češi, Dominik Humburger a Josef Štummer.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Podcast Lea Brichty

Brichtalk: O čem je podcast Lea Brichty a kde ho sledovat?

Brichtalk je zbrusu nový podcast profesionálního zápasníka Lea Brichty, který si zve zajímavé hosty nejen ze světa bojových sportů.