Leo Brichta je v TOP formě. Titulový zápas přišel v nejlepší možný čas, myslí si Matúš Juráček

Během přípravy na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci se spolu několikrát potkali na sparingu. Forma Lea Brichty udělala na Matúše Juráčka velký dojem. Tohle jsou jeho slova.

Leo Brichta Foto: RFA

Juráček o Brichtovi: Ten kluk je teď úplně jinde, než my všichni

O aktuální formě Lea Brichty promluvil jeden z nejpovolanějších lidí z jeho okolí. Bijec Matúš Juráček několikrát s Brichtou spároval během přípravy na turnaj KSW 91 v Liberci, kde se on sám rovněž představí. A v souvislosti s přípravou Lea Brichty má pro české fanoušky dobré zprávy.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nejen v Česku, ale i v Červeném smogu v Poznani, spolu Leo Brichta a Matúš Juráček absolvovali několik ostrých sparingů. Zatímco „Slávistu“ čeká premiéra proti nepříjemnému Henrymu Fadipemu, Leo Brichta se v hlavním zápase večera utká o prozatímní pás lehké váhy s Valeriem Mirceou. Tento zápas jsme podrobně rozebrali tady.

Juráček zná dobře jak Lea Brichtu, tak Valeria Mirceu, přesto nepochybuje o tom, že to jeho český parťák už tuto sobotu zvládne a zapíše se do historie tuzemského MMA.

„Myslím si, že ten jeho vysněný titulový zápas pro něj přistál v nejlepší čas. Leovi ten termín přesně zacvaknul tak, jak měl. Je fakt v životní formě. Ptal se mě na jeho přípravu v Polsku i jeho trenér Pavel Bechtold, kterému jsem potvrdil, že je teď úplně někde jinde. Kdy jindy by to měl výhrát, než teď. Fakt je dobrej. Já jsem o 10 kg těžší než on a stejně s ním ustupuju…

Ten frajer má atraktivní styl, který se fanouškům líbí, ale zároveň do vás pořád tlačí. Přestřelky, to je jeho. On ze sebe dělá flinka, ale v žádném případě to tak není, je to fakt dříč. V tomhle případě se to sešlo parádně, protože on je dříč a zároveň velký talent. Je perfektní i na zemi, když ho někdo hodí, okamžitě vstane. Je extrémně ve všem uvolněný. Vstává jak nic.

Je krása se na něj koukat a je super, že s ním můžu trénovat. Věřím, že v Liberci budeme mít prvního českého šampiona KSW,“ uvedl Juráček v podcastu Willyho Caa.

Valeriu Mircea je sice co do počtu zápasů mnohem zkušenější, českému bojovníkovi ale momentálně více věří i bookmakeři sázkových kanceláří, kteří na jeho vítězství vypsali kurz 1,55. Dodejme, že na všechny zápasy se můžete podívat živě v livestreamu na Tipsport TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...