Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu a svoje dovednosti by rád v budoucnu ukázal v ostrém zápase.

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou Foto: Facebook/Jakub Enžl

Obrovitý Jakub Enžl box trénuje na pravidelné bázi a nevylučuje zápas

Od úplných základu až po souboj v ringu? Jakub Enžl je známý především pro zvedání železa a tvorbu youtube videí, v posledních týdnech se ale rozhodl pro velkou životní výzvu. 27letý tvůrce pravidelně dochází do Lanna Gymu, kde pod vedením trenéra Willyho Caa absolvuje výživné tréninkové dávky. Jeho boxerská průprava by měla ve správný čas vygradovat v boxerský zápas.

O tom, že se Jakub Enžl začal věnovat boxu, jsme vás informovali v tomto článku v polovině ledna. Ve svém nejnovějším videu známý svalovec potvrdil, že se tréninkům momentálně věnuje třikrát týdně, vždy ráno na lačno. Zároveň zůstává i u fitness, což z logiky věci sebou přináší daleko náročnější tréninkovou zátěž.

„I kdybych zápas nikdy neměl mít, tak to budu dělat. Box mě baví, sleduju to dlouho. Ale samozřejmě ten progres chceš prodat v zápas. Takže až trenér řekne, že je čas, půjdeme do toho,“ prohodil Enžl ve videu, které skvěle mapuje průběh jeho aktuálních boxerských tréninků.

Nabízí se samozřejmě otázka, ve které organizaci by se Jakub Enžl mohl v budoucnu objevit. Fanoušky při té příležitosti vyzval, aby se vyjádřili do komentářů pod dané video. Asi nejvíce v úvahu momentálně přichází organizace Clash of the Stars, na jejíž turnajích byl několikrát přítomen jako host. Zároveň se nabízí také Fight Night Challenge, která mezi šestnácti provazy dává prostor známým osobnostem a umělcům z nejrůznějších odvětví.

Je zajímavé pozorovat, jak se Enžl se svými 130 kilogramy vypořádává s nástrhami boxu, který je obecně velice dynamický a technický. Termín ani soupeře v tuto chvíli sice nevíme, jisté ale je, že si zápas Jakuba Enžla v boxu nenechá ujít spoustu fanoušků. Dodejme, že nějaké neurčité námluvy a výzvy už proběhly například s Karlosem Bendou, či Alexem Cvernou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Miroslav Brož a Christian Eckerlin

Týden s FightLive #4: Brožovo těsné vítězství a nečekaná výzva, zraněný Keita a Kotlárovic Droběna

I tento týden s sebou přinesl nespočet novinek ze světa českého i zahraničního MMA.👊 Podívejte se s námi na události, které by vám neměly...

Sean Strickland

VIDEO: Bývalý UFC šampion se znovu utrhl ze řetězu. Na tréninku udělil lekci streamerovi

Živelnost a prudká povaha nedávného šampiona střední váhy UFC se zase naplno projevily. Tentokrát jeho zkrat odskákal během sparingu nebohý...