Týden s FightLive #4: Brožovo těsné vítězství a nečekaná výzva, zraněný Keita a Kotlárovic Droběna

I tento týden s sebou přinesl nespočet novinek ze světa českého i zahraničního MMA. Podívejte se s námi na události, které by vám neměly uniknout.

Miroslav Brož a Christian Eckerlin Foto: OKTAGON MMA

Brož svedl těžkou bitvu, po výhře učinil nečekanou výzvu

Miroslav Brož se v sobotu večer utkal v Oberhausenu s anglickým vikingem Tomem Crosbym. V prvním kole se zdálo, že má Inkvizitor situaci pevně v rukou, Angličan mu ale nechtěl nic nechat zadarmo, a tak se s ním Miroslav Brož hodně natrápil. Nakonec ale souboj vyhrál, byť nejednomyslným rozhodnutím. Taková výhra Inkvizitora nijak zvlášť nepotěšila a po zápasu prohlásil, že by se v tomto případě klonil k remíze. O detailech zápasu se dočtete ZDE.

Inkvizitor vstupoval do klece se zdravotními omezeními a naznačil, že to na dlouho v MMA už nevidí. Než ale ukončí kariéru, rád by si střihnul ještě alespoň jeden velký zápas a řekl si o něj hned. Po nejednoznačném vítězství si vyžádal německou hvězdu Christiana Eckerlina, který výzvu přijal, pánové si rovnou odbyli první staredown a tuhle bitvu uvidíme již 4. května ve Frankfurtu.

Turnaj v Oberhausenu přinesl i další příjemná překvapení. Výhru na TKO si odnesl i Král severu Jan Malach, kterému se na poslední chvíli změnil soupeř a o to větší byla radost, když Malach Milidragovice ve druhém kole ukončil. Jaroslav Pokorný si naopak bohužel odnesl prohru na body.

V hlavním ženském zápase o titul slámové váhy se podařilo Katharině Dalisdě obhájit svou pozici. Po vyčerpávajícím pětikolovém souboji zvítězila na body a ponechává si tak i nadále pás šampionky.

Zraněný Keita a hlasování lidu

Jen co se fanoušci Losenea Keity doradovali, že se Černý panter rozhodl zůstat v OKTAGONu – a to i navzdory lákavým nabídkám jiných organizací, mimo jiné i UFC –, přišla špatná zpráva. Keita se znovu zranil, což ho automaticky vyřadilo z úvodních kol Tipsport Gamechangeru, která se odehrají začátkem března v Ostravě. Organizace nicméně bezprostředně po oznámení této nepříjemnosti dala Pantherovým fanouškům šanci hlasovat pro jeho ponechání v pyramidě.

Kincl vs. Wawrzyniak v Ostravě

Fanoušci o jeden velký duel ostravského turnaje přišli, jak jsme ale rychle pozbyli, tak jsme zase rychle nabyli – OKTAGON téměř současně se špatnou zprávou ohledně Keitova zranění oznámil i jednu dobrou zprávu, dočkáme se duelu o titul střední váhy Kincl vs. Wawrzyniak.

sipka Více čtěte zde: Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Droběna aneb nováček z rodu Kotlárovců

Leccos se událo i ve světě bizáru. Karlos Benda dostal další zajímavou až absurdní výzvu. Do oka tentokrát padl sestřenici Diega Kotlára, která si přezdívá „Princezna Droběna“ a jež má být novou akvizicí organizace Red Face.

Pro Droběnu není vzhledem k její váze 262 Kg lehké najít soupeřku, a tak se budoucí zápasnice uchyluje k prapodivným výzvám. K té pro Karlose Bendu dodala, že pokud si to s ní v kleci nestřihne on sám, ráda by si podala jeho přítelkyni.

sipka Více čtěte zde: Klan Kotlárovců má pozvednout princezna Droběna. 262 kg vážící žena chce do klece Bendu

Bryczekova první bitva v UFC

V sobotu si odbouchal svou premiéru v UFC veterán OKTAGONu Robert Bryczek. Bohužel ale nevykročil pravou nohou, a byť projevil v zápase s Ihorem Potieriou velkou houževnatost, po tříkolovém souboji si odnesl ze svého debutu prohru na body.

McGregor vs. Chandler znovu v nedohlednu

Ředitel UFC Dana White v minulém týdnu vyvrátil veškeré spekulace o tom, že bychom duel McGregor vs. Chandler mohli vidět v červnu, jak avizoval sám Conor McGregor na svých sociálních sítích, a stejně tak prý není tenhle souboj plánovaný na jubilejní třístý turnaj organizace. Ve skutečnosti není podle Whitea zatím ve hře žádný konkrétní termín a ředitel UFC prohlásil, že pokud se zápasu dočkáme letos, bude to nejdříve na podzim.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean Strickland

VIDEO: Bývalý UFC šampion se znovu utrhl ze řetězu. Na tréninku udělil lekci streamerovi

Živelnost a prudká povaha nedávného šampiona střední váhy UFC se zase naplno projevily. Tentokrát jeho zkrat odskákal během sparingu nebohý...

Václav Mikulášek vs. Karlos Vémola

Terminátor prozradil svůj názor na svého někdejšího soupeře Mikuláška a jeho angažmá v Clashi

Václav Baba Jaga Mikulášek kdysi bojoval s jedničkou českého MMA Karlosem Vémolou, teď kosí amatéry v Clashi.👀 Co si o tom myslí...

Rony Paradeiser vs. Leo Brichta

Rony popsal nejotravnější zápas své kariéry. S Brichtou a Keitou by si to prý dal klidně znova

Je současným šampionem lehké váhy a za svou kariéru už získal mnoho cenných skalpů.💪 Rony Paradeiser prozradil zákulisní informace...