Terminátor prozradil svůj názor na svého někdejšího soupeře Mikuláška a jeho angažmá v Clashi

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek kdysi bojoval s jedním z nejlepších českých MMA bojovníků Karlosem Vémolou, teď kosí amatéry v Clashi. Co si o jeho angažmá v organizaci bizarních zápasů myslí Terminátor?

Václav Mikulášek vs. Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Vémola: Kdyby na mě měli, šel bych taky

Během minulého turnaje stál Karlos Vémola v rohu Blahovského, letos v lednu sledoval, jak si Rendysova někdejšího soupeře podává jeho bývalý protivník a kolega z OKTAGONu, profesionální zápasník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Je známo, že Terminátor má s vedením Clashe velmi dobré vztahy, jaký má ale názor na Mikuláškovo angažmá v organizaci, která je více o bizáru než o sportovních výkonech?

„Slyšel jsem, že oproti OKTAGONu dostal o hodně přidáno. Já se mu vůbec nedivím, všichni si chceme vybudovat nějaký život, všichni máme nějakou rodinu a zodpovědnost,“ prozradil Terminátor svůj pohled na věc v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Clash není můj sport, je to show, ale v Americe byl velký boom wrestling a to taky není sport, ale show, a ti lidi na to chodili a ti wrestleři byli skvěle placení, takže proč ne. Tohle má do wrestlingu daleko, je to spíš bizár, ale pokud si Vašek Mikulášek něco vydělá, já mu to přeju,“ pronesl Terminátor.

„Lidi, kteří tvrdí, že by tam nešli za žádné peníze, tak lžou, sprostě lžou. Mně kdyby Clash zdvojnásobil nebo ztrojnásobil výplatu, co dostávám v OKTAGONu, tak bych šel taky,“ přiznal Karlos Vémola.

„Akorát na mě asi finančně ještě úplně nedosáhnou, takže já jsem spokojený tam, kde jsem, jsem spokojený na Edenu, ale může přijít i den, kdy Eden vyprodá i Clash, protože jsem přesvědčený o tom, že to nebude dlouho trvat a Clash vyprodá O2 arenu, a když mě tam budou chtít proti rodu Kotlárů postavit a zaplatí mi za to, tak proč ne,“ připustil Terminátor.

„Já už pak budu oficiálně v důchodu, mně zápasem s Attilou smlouva v OKTAGONu končí, takže já jsem free a Clash mi může kdykoli zavolat, a pokud mi dají takovou nabídku jako Mikuláškovi, klidně se tam ukážu. Takže já rozhodně nejsem ten, kdo by mu to vyčítal,“ dodal na závěr Vémola.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marek Valášek

Váha nehraje roli? V Clash of the Stars se rozhořel nový spor, na tahu je vedení organizace

Na Instagramu se do sebe ostře pustili dva známí zápasníci Clash of the Stars. Jejich možný souboj na ostravském turnaji Clash of the Stars...

Aleš Psychopat Bejr

Psychopat Bejr: Soukupa mi bylo před nástupem líto. Trash talk mu nešmakoval, byl uzlíček neštěstí

Zápas s Jaromírem Soukupem nedopadl podle jeho představ a odvetě by se prý nebránil.💪 Psychopat Bejr prozradil, jak Jaromíra ve skutečnosti...

Tadeáš Gangstaboy Veselý

Promotér Clash of the Stars se vrací k aféře s pepřákem. Má teorii, jak ho Gangstaboy propašoval

Tiskovky i turnaje Clashe jsou někdy tak překvapivé, až se některé situace zdají nahrané. Tomáš Le Sy prozradil, jak to bylo v případu s...