Váha nehraje roli? V Clash of the Stars se rozhořel nový spor, na tahu je vedení organizace

Na Instagramu se do sebe ostře pustili dva známí zápasníci Clash of the Stars. Jejich možný souboj na ostravském turnaji Clash of the Stars 8 je nyní předmětem diskuze. Podrobnosti se dočtete v článku.

Marek Valášek Foto: Profimedia

Čonny vs. Datel na Clash of the Stars 8?

Bývalý titulový vyzyvatel Marek Valášek, alias Datel, sice na turnaji Clash of the Stars 7 vyzval přímo v kleci žraloka Patrika, nakonec by se ale v Ostravě mohl utkat s překvapivým soupeřem. Na Instagramu se totiž ostře přestřeluje s Davidem Čonkou, který se na posledním galavečeru v pražské Sportovní hale Fortuna blýskl expresním ukončením Jakuba Kroky, kterého uškrtil v prvním kole Rear Naked Choke.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Datel s Čonnym si na Instagramu vyměnili několik peprných vzkazů a zdá se, že jejich souboj není nereálný. Čonka sice váží o nějakých 25 kilogramů méně, v posledním zápase ale jasně ukázal, že pro něj váhový ani výškový deficit není žádnou překážkou.

Byl to právě Čonny, který adresoval Datlovi výzvu na zápas s tím, že se má připravit na „Čonny Airlines“, protože bude chtít Datla házet. Když prostřednictvím zpráv vyšlo najevo, že se zápas teoreticky může uskutečnit v Datlově váhové kategorie, začal zápas dávat větší smysl.

Datel původně chtěl do klece pro vyprodaný turnaj v Ostravě žraloka Patrika, jehož výkon proti Vaškovi Mikuláškovi na známého influencera zapůsobil. Do všeho se ale vložil právě Čonny, který během hledání další sportovní výzvy ukázal právě na Datla, se kterým má i osobní spor.

Datel v organizaci Clash of the Stars dosud absolvoval 3 zápasy. V posledním utkání uškrtil na gilotinu Jardu Kotlára, předtím naopak v bitvě o pás šampiona střední váhy nestačil na Dynama. Ve své premiéře na úplně první akci si poradil na body s rapperem Vercettim, od té doby ale udělal poměrně velký výkonnostní progres.

Datlova fyzická transformace během relativně krátkého období opakovaně víří diskuze, zda je uživatelem anabolických steroidů. On sám to ale opakovaně vyvrátil. I tohle téma Čonny využil na videích k tomu, aby si do Valáška rýpnul.

David Čonka se těší velké popularitě především na sociální síti TikTok, kde ho k dnešnímu dni sleduje přes 190 tisíc příznivců. Svým výkonem při premiéře v Clashi nejednoho fanouška příjemně překvapil. S Krokou se totiž absolutně nepáral a hned v úvodních vteřinách zápasu ho dopravil na zem pomocí povedeného doubleleg takedownu, což po turnaji vyzdvihl i promotér Tomáš Le Sy.

Čonka následně soupeři nasadil škrcení RNC a soupeřovo klepání pak už bylo jen otázkou času. Uvidíme, zda k zápasu Datel vs. Čonny nakonec opravdu dojde, nebo celý spor upadne v zapomnění.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marek Valášek má co vysvětlovat

Tady něco nehraje. Datlovy údajné příjmy z Clashe jsou předmětem diskuze. Kde je pravda?

Zase na sebe poutá až příliš mnoho pozornosti. Aktuálně se jméno Marka Valáška nejvíce skloňuje kvůli jeho finančním výdělkům v organizaci...

Tadeáš Gangstaboy Veselý

Promotér Clash of the Stars se vrací k aféře s pepřákem. Má teorii, jak ho Gangstaboy propašoval

Tiskovky i turnaje Clashe jsou někdy tak překvapivé, až se některé situace zdají nahrané. Tomáš Le Sy prozradil, jak to bylo v případu s...

Aleš Psychopat Bejr

Psychopat Bejr: Soukupa mi bylo před nástupem líto. Trash talk mu nešmakoval, byl uzlíček neštěstí

Zápas s Jaromírem Soukupem nedopadl podle jeho představ a odvetě by se prý nebránil.💪 Psychopat Bejr prozradil, jak Jaromíra ve skutečnosti...