Psychopat Bejr: Soukupa mi bylo před nástupem líto. Trash talk mu nešmakoval, byl uzlíček neštěstí

Zápas s Jaromírem Soukupem nedopadl podle jeho představ a odvetě by se prý nebránil. Aleš Bejr prozradil, jak Jaromíra ve skutečnosti vnímá a jaký byl původně game plan.

Aleš Psychopat Bejr Foto: Clash of the Stars

Bejr: Soukup je mi vlastně sympatický, ale v plánu byla poprava

Od začátku bylo kolem duelu Soukup vs. Bejr spousta kontroverze a Bejrových vzteklých výstupů, teď ale Psychopat přiznal, že proti Soukupovi v podstatě nic nemá a že spor bylo třeba vytvořit uměle. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Já s ním žádný spor neměl, to jsem si musel sám vykonstruovat, abych tam měl nějaký trash talk, ale já s ním nemám žádný spor. Ba naopak, mně je i vlastně sympatický,“ přiznal překvapivě Aleš Bejr v rozhovoru pro CNN Prima News.

Psychopat Bejr připustil, že mu bylo Soukupa před nástupem do klece dokonce líto a nazval ho „uzlíčkem neštěstí“. I přes určité sympatie měl ale Psychopat jasný plán a toho se hodlal držet. „Já jsem měl plán mu zlomit nos, aby z něj stříkala krev,“ prohlásil Bejr.

„Kdyby to bylo úplně podle scénáře, tak ho zaclinchuju, raz, dva, tři, stříká krev, pomatlám se taky, prostě šílenec úplnej, ale jako můžu říct, že v tu chvíli, kdy jsem ho tam viděl, jak tam chodí jako školák s rukama v kapsách, tak mi ho bylo trošičku líto, ale plán byl jistej, tak jsem do toho šel,“ vysvětlil Bejr.

Aleš Bejr připustil, že game plan přizpůsobil své roli. „Oni mě tak stylizovali: hněv, pouta, kazajka, tak jsem jim chtěl dát, co chtěj,“ pronesl Bejr a dodal, že se mu zamlouvala představa znělých novinových titulků, a to i za cenu nefér boje. Nepovolené hlavičky byly totiž od počátku součástí strategie.

Bejr prohlásil, že se ukvapil, dle jeho slov měl nejdříve zacílit na spodky a počkat si, až Soukup spustí ruce a odkryje tak hlavu. Teprve poté měl prý v plánu zaútočit hlavičkami a Jaromíra jimi úplně vyřadit. „Kdyby se to povedlo a on jel na srovnání nosu do nemocnice, tak by byly ty ohlasy jiný,“ řekl přesvědčeně Bejr.

„Kdyby byla odveta, tak bych to udělal úplně jinak, že vítěz by měl opravdu rozdílnou výplatu a žádnej faul,“ navrhl překvapivě Bejr. „Ukázal bych jim tak, jak je slabej, já to z něj (Jaromíra Soukupa) úplně cejtil,“ dodal.

Pořád platí, že Bejrově wish listu vévodí Tomáš Linh Le Sy, překvapivě ale prohlásil, že by dal klidně ještě předtím odvetu se Soukupem. „To bych si klidně dal i před Le Sym. (...) Já si myslím, že on (Jaromír Soukup) nepůjde, on by se podle mě bál i toho trash talku, to mu nešmakovalo,“ předpokládá Bejr.

sipka Čtěte také: Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

Jak vidno, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. Řeči o konci v Clash of the Stars už jsou zase ty tam a zdá se, že Aleše Bejra – pokud mu organizace nedá po posledním zápasu vale – ještě v kleci Clashe uvidíme. Jde jen o to, proti komu nakonec nastoupí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Baba Jaga prozradil, čím ho Jakub Enžl vyprovokoval k výzvě. Má hned tři důvody

Sotva Vašek Mikulášek vykročil z klece Clash of the Stars, už vyzýval na souboj Jakuba Enžla.💪 Čím ho známý kulturista tolik popudil?🔥

Tadeáš Gangstaboy Veselý

Promotér Clash of the Stars se vrací k aféře s pepřákem. Má teorii, jak ho Gangstaboy propašoval

Tiskovky i turnaje Clashe jsou někdy tak překvapivé, až se některé situace zdají nahrané. Tomáš Le Sy prozradil, jak to bylo v případu s...

Tadeáš Veselý

Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

Je známo, že Tadeáš Veselý je jedna z nejkontroverznějších postav Clash of the Stars.⭐ Přesto dokáže někdy pořádně překvapit, i promotéry...