Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

Je známo, že Tadeáš Veselý je jedna z nejkontroverznějších postav Clash of the Stars. Přesto dokáže někdy pořádně překvapit, i promotéry organizace. Tentokrát nejen je vykolejil svým novým tetováním.

Tadeáš Veselý Foto: Clash of the Stars

Veselý: Budu mít celý rukáv vrahů

Sedmý turnaj Clash of the Stars rozhodně co do zábavy a vzrušení nezklamal. Fanoušci si přišli na obvyklou dávku bizáru, ale i nějaké ty sportovní výkony. Jak už to ale u velkých akcí bývá, bez problémů se to neobešlo. Tím největším bylo asi nečekané napadení jednoho z nejkontroverznějších zápasníků organizace Tadeáše Veselého.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Kvůli tomu se Tadeáš nedostal ani do klece a místo zápasení skončil v péči zdravotníků. Ve spojitosti s Gangstaboyem se ale hojně řeší ještě další záležitost, a to jeho nová tetování. Tadeáš si nechal na ruku zvěčnit podobizny nejbrutálnějších českých vrahů. Veselý na svém těle nosí například manžele Stodolovy nebo Roubala.

„České vrahy v České republice nikdo nemá, Pabla Escobara má každý a na ty české se zapomíná,“ vyjádřil se Tadeáš pro eXtra.cz. „Budu mít celý rukáv vrahů,“ chlubil se Veselý.

Že je to znepokojující, o tom není pochyb, a své k tomu řekl i promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. „To mi vadí, ale abych byl upřímný, ta jména neznám,“ přiznal v rozhovoru pro CNN Prima News. „Pojďme se bavit o tom, že pokud má zápasit dál, tak to musí mít zakryté,“ dodal promotér Clashe.

„Tadeáš má i v tom běžném životě dvě tváře. Ty kérky, o kterých jsme se bavili, to už nevrátíš. On je teď asi v období, kdy o tom moc nepřemýšlí, o nějaké budoucnosti nebo o tom, jaký po sobě zanechá odkaz. Otázka je, kdy se srovná, jestli vůbec, a nakolik to hraje a nakolik je takový gangster,“ shrnul to Tomáš Le Sy.

Napadení Gangstaboye a zrušení zápasu

Když se situace po napadení Tadeáše Veselého vrátila do normálu a ukázalo se, že bude Gangstaboy v pořádku, promotérům i dalším se ulevilo. Poté se však objevily spekulace, zda Veselý nevyužil situace, aby se vykroutil ze zápasu. Promotér Tomáš Linh Le Sy na to má svůj názor.

„Ten zdravotní stav se mění ze sekundy na sekundu, nechci soudit. Samozřejmě také nás napadlo, jestli to nevzal jako takovou cestu ven z toho zápasu, ale nevěřím tomu,“ pronesl promotér organizace.

„Věřím tomu, že kdyby mohl, tak nastoupí, protože přece jenom makal, trénoval, připravil se na ten zápas, takže bych se hodně divil, kdyby mohl a nechtěl nastoupit,“ uzavřel téma Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda komentuje své vyzyvatele z Clashe 7 Elma, Žraloka a Babu Jagu

Jak už je zvykem, Karlos Benda během sedmého turnaje Clash of the Stars slyšel hned několik výzev.⚡ Prozradil svůj názor na výkony svých...

Lady Dee před zápasem na Clash of the Stars 7

Lady Dee ukázala modřiny po zápase, do kterého nakonec nenastoupila Nikola Lauberová

Lady Dee si ze zápasu na turnaji Clash of the Stars odnesla cennou zkušenost, bolestivé šrámy, ale i zlatý pohár za vítězství. Více se...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...