Lady Dee ukázala modřiny po zápase, do kterého nakonec nenastoupila Nikola Lauberová

Lady Dee si ze zápasu na turnaji Clash of the Stars odnesla cennou zkušenost, bolestivé šrámy, ale i zlatý pohár za vítězství. Více se dočtete v článku.

Lady Dee před zápasem na Clash of the Stars 7 Foto: Profimedia

Lady Dee: Lauberová? Podělala se strachy. Hlavně, že měla plno řečí

Drahomíra Jůzová, alias Lady Dee se musela na turnaji Clash of the Stars 7 vypořádat s náhlou změnou soupeřky. Nikol Lauberová totiž z nepochopitelných důvodů nakonec odmítla nastoupit a do akce tak šla narychlo povolaná Eliška Kovaříková, která předvedla srdnatý výkon.

Lady Dee absolvovala na Clash of the Stars 7 s odvážnou soupeřkou v kleci plných 15 minut a o vítězství museli rozhodnout bodoví rozhodčí, kteří přisoudili výhru právě známé tvůrkyni obsahu pro dospělé.

Lady Dee se v pozápasovém proslovu vyjádřila i na adresu Nikol Lauberové, která sice byla přítomna na místě ve Sportovní hale Fortuna, do zápasu ale nakonec nenastoupila, což bylo velké překvapení. Vedení organizace se ale naštěstí podařilo sehnat náhradu, a tak Lady Dee o zápas nepřišla.

"Myslím, že se Lauberová podělala strachy. Obrázek, ať si o ní udělá každý sám. Hlavně, že měla spoustu keců, jak mi rozbije ksicht... Moje soupeřka vzala zápas na poslední chvíli a předvedla, jak je šikovná. Fakt respekt, za to co ukázala.

Musím říct, že jsem si to užila a ráda bych v tom pokračovala. Fyzicky to pro mě bylo hodně náročný, chvílemi mi bylo dost špatně, ale pak to zase bylo lepší. Ve druhém kole jsem myslela, že se pozvracím, ale pak jsem se dala zase dohromady. Atmosféra byla naprosto parádní, ráda bych si to ještě v budoucnu zopakovala"

O tom, jak nesmírně náročný pro Lady Dee zápas byl, svědčí i příspěvěk na instagramu, kde se s fanoušky podělila o svoje modřiny na noze. Zápas ale nakonec dovedla do vítězného konce, což je pro ni po náročné přípravě a nepříjemné změně soupeřky jistě velké zadostiučinění.

Rozkopaná noha Lady Dee Foto: Instagram/ladydeeofficial2020

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Z Clashe si odnesl vítězství, teď ho čeká RFA. Vaška Mikuláška uvidíme znovu v kleci už v březnu

Vašek Mikulášek nezahálí a sotva si připsal vítězství v sedmém turnaji Clash of the Stars, už se chystá na další zápas. Tentokrát v profi...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...

Aleš Bejr vs. Tomáš Linh Le Sy

Psychopat Bejr prozrazuje zákulisní info o střetu s Le Sym během šestého turnaje Clash of the Stars

Že je vyhrocený spor mezi Alešem Bejrem a Tomášem Linh Le Sym skutečný, o tom není pochyb.🧨⚔️ Bejr prozradil, jak došlo při šestém turnaji...