Z Clashe si odnesl vítězství, teď ho čeká RFA. Vaška Mikuláška uvidíme znovu v kleci už v březnu

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek nezahálí a sotva si připsal vítězství v sedmém turnaji Clash of the Stars, už se chystá na další zápas. Tentokrát v profi lize. V kleci ho znovu uvidíme už v březnu.

Václav Mikulášek Foto: Clash of the Stars

Po Clashi další profi zápas

Sotva si Vašek Mikulášek odbouchal svůj debut v organizaci Clash of the Stars, už vyhlíží další duel. Tentokrát by ale znovu zavítal do profi ligy, konkrétně pod střechu RFA, která se 9. března chystá do Bratislavy.

Jedinou nezodpovězenou otázkou zůstává Mikuláškův soupeř. Tuhle informaci bychom se měli dozvědět během dnešního dne, avšak na základě zveřejněné karty se dá leccos předpokládat.

V horní polovině karty jsou dva borci, jimž ještě stále chybí protivník. Baba Jaga by si to tedy mohl rozdat například s Gabrielem Törökem. Ten by měl ale bojovat ve střední váze, a tak se pravděpodobnější zdá druhá varianta – Kamil Cibinski, u kterého je váhová kategorie stále otevřená.

Baba Jaga v Clashi

V sobotu si Václav Mikulášek odbouchal svůj debut v organizaci Clash of the Stars, která kromě soubojů v kleci nabízí i velkou porci bizáru. Výsledek Vaškova zápasu očekávali nejspíš všichni, překvapivé ale bylo, co jeho soupeř – bojovník amatér Patrik „Žralok“ Hübler – vydržel.

Podle Žralokova předchozího zápasu, kdy svému soupeři většinu duelu utíkal, se počítalo spíše s tím, že se bude Hübler znovu snažit uniknout, případně že Mikuláškovi dojdou nervy a zápas odpíská. Opak se ale stal pravdou.

Hübler statečně ustál nátlak profesionálního bojovníka až do třetího kola a jeho houževnatost dokázal posléze ocenit i samotný Baba Jaga, který před zápasem svému soupeři nemohl přijít na jméno.

sipka Více čtěte zde: Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Baba Jaga v každém případě dává jasně najevo, že odchodem z OKTAGONu rozhodně ani zdaleka nekončí a že o něm ještě pěkně dlouho uslyšíme. Kam zamíří jeho kroky po 9. březnu, ukáže až čas, vypadá to ale, že do zápasnického důchodu to nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek vs. Patrik Hübler

Až tě chytím, tak tě sním! brousí si zuby Mikulášek. Do přípravy zahrnul i hru na honěnou

Vaška Mikuláška už brzy čeká debut v Clash of the Stars. Z útěkáře Hüblera si nic moc nedělá, i tak se na Žralokovu speciální techniku...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...

Jaromír Soukup se na zápas těší

Jaromír Soukup: Chování Bejra se mi nelíbí, na zápas se ale těším. Jak šla dolů váha?

Už dnes večer to všechno vypukne. Páteční veřejné vážení, mediální trénink a závěrečný staredown se neobešel bez běsnění Aleše Bejra. Co na...