Jaromír Soukup: Chování Bejra se mi nelíbí, na zápas se ale těším. Jak šla dolů váha?

Už dnes večer to všechno vypukne. Páteční veřejné vážení, mediální trénink a závěrečný staredown se neobešel bez běsnění Aleše Bejra. Co na to říká Jaromír Soukup?

Jaromír Soukup se na zápas těší Foto: Profimedia

Soupeře jsem si nevybíral, tohle chování se mi už ale nelíbí, říká Jaromír Soukup

Při závěrečném staredownu umístili organizátoři mezi Aleše Bejra a Jaromíra Soukupa ochranné plexisklo. Ani to však nezabránilo Psychopatovi k tomu, aby svým chování způsobil pořádné pozdvižení. Jaromír Soukup jeho chování sledoval s ledovým klidem a rukama v kapsách. V exkluzivním rozhovoru ale uvedl, že už mu toto chování přijde za hranou.

Aleš Bejr před dnešním turnajem Clash of the Stars 7 dostál své reputaci extrémně problémového bouřliváka. Poničil ochranné plexisklo a svého soupeře zasypal několika urážkami. Jaromír Soukup mu to ovšem už dnes večer může všechno vrátit v boxerském zápase, který je vypsán na 3x3 min.

"Já jsem si soupeře nevybíral, nabídku jsem dostal někdy v listopadu. Věděl jsem, že existuje, ale nějak víc jsem ho neznal. Chtěl jsem se primárně připravit na svůj poslední zápas v životě a dát se dohromady. To, co předvádí už se mi moc nelíbí. Něco z jeho přípravy jsem viděl, ale moc jsem si toho nevšímal, na sociální sítě stejně dá každý to, co potřebuje..."

Majitel TV Barrandov se nám v rozhovoru po pátečním závěrečném staredownu svěřil, jak v jeho případě šla dolů váha, a jaké jsou jeho pocity pár hodin před zápasem. Turnaj Clash of the Stars startuje studiem dnes v 18:30. Podrobnosti o možnosti sledovat online livestream se dočtete zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fayne vs Tadeáš Veselý

Clash of the Stars 7: Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2 – kurzy a tip

Jedna bitka v kleci jim nestačila⚡, a tak si to Tadeáš Veselý a Fayne rozdají na Clash of the Stars 7 znovu. Jaké jsou kurzy a komu sázkaři...

Zapojte se do soutěže s FightLive

SOUTĚŽ: Vyhrajte PPV na sobotní turnaj Clash of the Stars 7

Chystáte se sledovat očekávaný turnaj Clash of the Stars živě a nemáte PPV kód? Zkuste své štěstí v soutěžích na sociálních sítích...

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup řeší pár dní před zápasem na Clash of the Stars 7 vážné existenční problémy

Takhle si závěr přípravy rozhodně nepředstavoval. Mediálního magnáta Jaromíra Soukupa postihly nepříjemné pracovní komplikace. Více se...