SOUTĚŽ: Vyhrajte PPV na sobotní turnaj Clash of the Stars 7

Chystáte se sledovat očekávaný turnaj Clash of the Stars živě a nemáte PPV kód? Zkuste své štěstí v soutěžích na sociálních sítích FightLive.cz. Podmínky jsou velmi jednoduché.

Zapojte se do soutěže s FightLive Foto: Clash of the Stars

Soutěž o PPV kódy na Clash of the Stars 7 na Instagramu a Facebooku FightLive.cz

Další z našich pravidelných soutěží je tady. Pokud chcete ušetřit a sledovat sobotní turnaj Clash of the Stars 7 zdarma v online přenosu, zabojujte o výhru na sociálních sítích FightLive.cz a možná právě na vás se usměje štěstí.

Soutěž o PPV přístup pro sledování Clash of the Stars 7 aktuálně probíhá a náhodní výherci budou vylosováni v sobotu 27. 1. v 17:00. Podmínky jsou podrobně popsány pod soutěžním příspěvkem na daném profilu:

Zároveň je možné, že se na naších sociálních sítích objeví s blížícím se turnajem další soutěž, proto rozhodně neváhejte a sledujte profily FightLive.cz. Kromě čerstvých aktualit a zajímavostí přinášíme fanouškům pravidelné soutěže o pay-per-view kódy, které jsou obecně velmi oblíbené.

U Fortuny si můžete vsadit na Clash of the Stars 7 a zpestřit si už tak zábavný večer. V hlavním zápase večera si to v boxu rozdá Jaromír Soukup a Aleš Bejr. V akci uvidíme také Václava Mikuláška, Diega Kotlára a celou řadu známých tváří.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr je jednou z hlavních postav Clash of the Stars 7

Fortuna a speciální kurzy na Clash of the Stars 7: Neuvěříte, na co vše si můžete vsadit

O sázky na Clash of the Stars je čím dál větší zájem.✅ Před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 7 Fortuna vyšperkovala kurzovou...

Fayne vs Tadeáš Veselý

Clash of the Stars 7: Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2 – kurzy a tip

Jedna bitka v kleci jim nestačila⚡, a tak si to Tadeáš Veselý a Fayne rozdají na Clash of the Stars 7 znovu. Jaké jsou kurzy a komu sázkaři...

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...