Až tě chytím, tak tě sním! brousí si zuby Mikulášek. Do přípravy zahrnul i hru na honěnou

Vaška Mikuláška už co nevidět čeká debut v Clash of the Stars. Z útěkáře Hüblera si nic moc nedělá, i tak se na Žralokovu „speciální techniku“ připravuje. Rendysův pokořitel je přesvědčený, že ho Baba Jaga podceňuje.

Václav Mikulášek vs. Patrik Hübler Foto: Clash of the Stars

Baba Jaga: Až tě chytím, tak tě sním

Václava Mikuláška co nevidět čeká jeho první zápas v netradiční organizaci Clash of the Stars. Baba Jaga byl sice donedávna profesionálním zápasníkem, tvrdí ale, že ve svém věku už nemá velké ambice a zápas v Clashi si chce jednoduše užít. Vsaďte si na Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Přestože Mikulášek si ze svého nadcházejícího soupeře nic nedělá, v pořadu Kdo s koho můžeme vidět, že Vaškův trenér zahrnul do tréninku kromě lapování také reakci na zběsilý útěk.

V budoucnu si Baba Jaga brousí zuby na těžší soupeře, jako jsou například Alex Cverna nebo Marpo, svůj debut si ale odbouchá s Patrikem Hüblerem, který během minulého galavečera předvedl nevídanou taktiku a po nespočtu koleček po obvodu klece se mu podařilo náhodně trefit Rendyse do brady.

„Bil jsem se s lidma z UFC, s lidma z Bellatoru a ten kluk to bere jako vtip a myslí si, že je schopnej se naučit wrestling. Četl jsem, že někomu psal, že přes zem na mě vede cesta, ale to je nesmysl, protože ve všech těchhle ohledech jsem tisíckrát lepší a zkušenější a on nemůže spoléhat, že to skončí jednou náhodnou ranou, jako to skončilo s Rendysem,“ prohlásil Mikulášek v Kdo s koho.

Žralok: Podceňuje mě

Patrik Hübler má za sebou jeden zápas, který všem přihlížejícím vyrazil dech. Asi většina viděla vítězství spíše na straně aktivnějšího a dominantnějšího Rendyse. Ten musel Žraloka doslova nahánět po kleci, jenže Hübler se v jednu chvíli otočil, ohnal se a trefil Rendyse na bradu.

„Všichni říkaj, že to byla náhoda, myslet si samozřejmě můžou, co chtěj, já tvrdím, že v životě nic není náhoda,“ prohlásil přesvědčeně Žralok.

Ačkoli každé zkušené oko zhodnotilo, že šlo nejspíš o náhodný úder, Hübler se rozhodl ze svého netradičního pojetí zápasení udělat přednost. „Teď ukážeš tu svou vítěznou techniku,“ říká v Kdo s koho Žralokovi jeho trenér.

„Můj soupeř nedávno odklepal pár zápasů, ale toho se neobávám, protože si myslím, že mě extrémně podceňuje,“ svěřil se Žralok na kameru. „Považuje mě za snadnou kořist, protože jsem amatér,“ dodal. Jak dlouho bude muset Baba Jaga Žraloka nahánět po kleci, uvidíme už 27. ledna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ion Surdu

Krvelačný Dracula si vyhlédl novou oběť. Do klece lanaří odpočívajícího Růžového pantera

Tohle by dávalo smysl. Titul velterové váhy Oktagon MMA je momentálně uvolněný a na pomyslný trůn si brousí zuby hned několik borců ze...

Aleš Bejr se na turnaji Clash of the Stars 7 vrací do akce

Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

Na turnaji Clash of the Stars 7 💥 se vrací do akce psychopat Aleš Bejr a dojde i na historicky první odvetu mezi Tadeášem Veselým a Faynem....

Tadeáš Veselý se toho nebojí

Kontroverzní Gangstaboy z Clashe dráždí Babu Jagu. „Nebojím se tě,“ vzkázal mu

Na Instagramu se rozhořel spor mezi známými tvářemi Clash of the Stars. Tadeáš Veselý si vyměnil pár peprných vzkazů s Vaškem Mikuláškem a...