Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

Na turnaji Clash of the Stars 7 se vrací do akce psychopat Aleš Bejr a dojde i na historicky první odvetu mezi Tadeášem Veselým a Faynem. Svou premiéru v organizaci má před sebou profesionální zápasník Václav Baba Jaga Mikulášek. Kompletní informace najdete v tomto článku.

HLAVNÍ ZÁPASANALÝZY KURZY
PROGRAM – LIVESTREAMVSTUPENKY

Aleš Bejr se na turnaji Clash of the Stars 7 vrací do akce Foto: Clash of the Stars

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 7: 9,4/10

  • Datum a místo: 27. 1. 2024, 18:30, Sportovní hala Fortuna
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

Kde a kdy bude Clash of the Stars 7? Datum a místo konání

Organizace Clash of the Stars do toho letos hodlá pořádně šlápnout. První turnaj v novém kalendářním roce se uskuteční už 27. ledna od 18:30 ve Sportovní hale Fortuna. V hlavním zápase pod pravidly boxu si to rozdá mediální celebrita Jaromír Soukup a věčně problémový Aleš Psychopat Bejr. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 7 s bonusem zdarma za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Clash of the Stars 7 online report – průběh a výsledky zápasů (AKTUALIZOVÁNO)

Přímo ze Sportovní haly FORTUNA se můžete těšit na detailní online report ze všech 14 utkání.

Aleš Psychopat Bejr vs. Jaromír Soukup

Do hlavního zápasu v boxu nastoupil Jaromír Soukup s bilancí 19 KO. Proti němu se postavil nevypočítatelný Aleš Bejr.

Jaromír už při nástupu viditelně kulhal a nevypadal celkově ve formě. Psychopat Bejr vletěl do klece přesně ve svém stylu agresivně a nažhaveně. Jak se dost očekávalo Bejr začal ihned faulovat a rozhodčí mu dal bod dolů.

Ihned po dalším pokynu k boji, se situace opakovala. Bejr dostal další bod dolů. Když svého soupeře vzal do kravaty a shodil na zem, rozhodčí zápas ukončil. Jaromír Soukup tak vyhrál svůj první zápas v Clash of the Stars díky diskvalifikaci Psychopata Bejra.

Dominika Mína Elisherová vs. Lada Laduška Kašparová

Po vynucené pauze způsobené předchozím incidentem do posledního zápasu dívek nastoupila influencerka Laduška, proti ní se postavila zpěvačka a influencerka Mína. Zápas se odehrál podle pravidel Underground.

Mína nastoupila na svou soupeřku a ihned ji dostala na kolena. Laduška byla počítána. To se opakovalo po pár vteřinách ještě dvakrát a po třetím počítání rozhodčí zápas ukončil. Vítězka se tak nestačila ani zpotit a mohla si převzít vítěznou trofej.

Miroslav Fayne Loner vs. Tadeáš Gangstaboy Veselý

Veselý byl napaden při nástupu do klece jedním z diváků a zápas byl zrušen.

Patrik Žralok Hübler vs. Václav Baba Jaga Mikulášek

Bývalý bojovník Oktagonu Václav Mikulášek nastoupil do svého prvního zápasu v organizaci Clash of the Stars. Proti němu se postavil lucky puncher Žralok Hübler.

V tomto zápase nebylo radno mrkat, protože obecně bylo očekáváno rychlé ukončení. Hned po 10 vteřinách doručil Mikulášek takedown a na svém soupeři začal na zemi pracovat.

Po chvíli se podařilo Žralokovi postavit zpět do postoje. Tam si ho Baba Jaga vychutnávala lowkicky a na své místo dopadl i jeden děsivý highkick. Oba borci si vyměnili tvrdé zadní, které jen těsně minuly cíl. Proti všem předpokladům přežil Žralok první kolo.

V druhém kole nasadil Vašek opět tvrdé lowkicky. Žralok držel statečně svůj prapor, i když do útoku moc nepředváděl. Damage ve Žralokově obličeji je opravdu viditelná. Od ukončení zachránil Žraloka gong a šlo se do třetího kola.

Poslední kolo načal Mikulášek opět demolicí nohou soupeře. Ten už na nohou držel jen díky zvířecím pudům. Nakonec chvíli před koncem Žralok svou plavbu vzdal a rozhodčí duel ukončil. Baba Jaga si připisuje první vítězství v nové organizaci. Po zápase si Mikulášek udělal výlet do publika za provokujícím divákem.

Denisa Denča Ryndová vs. Petra Inked Dory Úradníčková

Do desátého zápasu nastoupila přítelkyně promotéra Tomáše Linh Le Syho Denča Ryndová. Proti ní do klece vstoupila Inked Dory. Obě soupeřky se střetly již v souboji 2 vs 2, tentokrát nebudou mít žádnou oporu v parťačce a musí jít do zápasu naplno.

Zápas byl vypsán podle pravidel K1. Denča nastoupila do zápasu velmi dobře a zasypala soupeřku lowkicky. V prvním kole se ji nepodařilo Dory ukončit, ale i tak bylo kolo určitě nabodováno v její prospěch.

Druhé kolo pokračovala Denča v nastoupeném kurzu. Obě děvčata často končila v klinči, takže i rozhodčí z KSW měl dost práce. Ještě před koncem druhého kola se povedlo Denče Ryndové několik úderů, po kterých byla Dory počítána a na nohy se v limitu již nepostavila. Svou prohru Úřadníčková oplakala.

Ondřej Gappa Bihary vs. Bartoloměj Bertík Girga

Novinkou nejen v Clashi, ale vůbec na české scéně, je bojový styl Sumo. Do zápasu ze zdravotních důvodů nenastoupil Diego Kotlár. Jeho náhradníkem se stal na poslední chvíli Bertík Girga. Proti němu nastoupil Gappa Biháry, který na předzápasovém vážení strhl váhu.

Bertík má sice váhový deficit, ale hned zpočátku se dostal do vedení 3:0. Gappa Biháry se odešel poradit se svým rohem a vypadal velmi unaveně. Za stavu 4:0 nebyl vítězný bod Bertíkovi uznán a Gappa docílil svého prvního bodu.

Hned další šanci již Bertík využil a ukončil zápas poměrem 5:1. Vítěz mohl po tradičním pozdravu nechat propuknout svou radost naplno.

David Čonny Čonka vs. Jakub Kroka

Ze svého válečného sklepa se k zápasu dostavil ztracený syn Aleše Bejra Jakub Kroka. Jeho pravidelným TikTokovým soupeřem je David Čonka. Na tomto galavečeru si to rozdají i naživo.

Čonka i přes svůj dvacetikilový váhový deficit vletěl na soupeře jako válec a dostal ho na zem. Po pár desítkách vteřin boje na zemi Kroka na škrcení nemilosrdně ukončil. Jakub Kroka skončil v péči lékařů, ale po chvíli se dokázal postavit na nohy a mohl absolvovat vyhlášení.

Dan Bayer vs. Alex Zach

Oba mladí borci nastoupili do MMA zápasu bez možnosti kopů. Na tomto omezení se soupeři dohodli kvůli zranění Dana Bayera. Alex měl za sebou již amatérský zápas v MMA. Dan Bayer je zase bývalým reprezentantem v judu.

Zápas začal velmi divoce. Po první minutě se podařilo Bayerovi soupeře dostat do svého hájemství na zem. Oba mladíci se v poslední minutě vrátili zpět do postoje. První kolo přineslo zatím nejlepší MMA.

Druhé kolo začal lépe Zach, doručil takedown a vzal soupeři záda. Po technice rear naked choke od Alexe Zacha byl zápas ukončen a Alex korunován vítězem.

Drahomíra Lady Dee Jůzová vs. Eliška Kovaříková

První dívčí zápas dnešního galavečera si měly užít hvězdy filmů pro dospělé. Nikol Lauberová ovšem těsně před začátkem zápas skrečovala. Nastoupila místo ní Eliška Kovaříková.

Lady Dee vstoupila do zápasu aktivně a soupeřku zasypala údery. Eliška se nebezpečně potápěla pro takedown, ale žádný se doručit nepodařilo. Lady Dee konec kola zasypala soupeřku krátkými údery na zemi. Ale na ukončení to nestačilo.

Kovaříková nastoupila do druhého kola se zraněnou nohou. První minuta byla velmi opatrná. Lady Dee i soupeřka vyčerpaly evidentně svůj fyzický fond a rozhodčí je musí přemlouvat k aktivnímu boji.

Poslední kolo zkusila Lady Dee urvat v prvních vteřinách, ale když to nevyšlo přešly obě soupeřky do vyčkávacího módu. Zápas se tak musel rozhodnout mimo klec u rozhodčích. Ti rozhodli o vítězství Lady Dee.

Petr Maniac Cop Reif vs. Elmo Moravec

Raper Elmo nastupoval stylově proti soupeři s přezdívkou Maniac Cop. Elmo zkoušel svou tvrdou pravou zadní, ale Reifa netrefil. V půlce kola dostal Reif levý hák na bradu a poroučel se na zem, s velkým usílím se postavil na nohy. Knock down se na něm ale podepsal. I tak se šlo do druhého kola.

Druhé kolo začal Reif aktivně a svého soupeře dostal na zem, tam začal pracovat na páčení levé ruky Elma a častoval ho krátkými kladívky. Druhé kolo si tak Reif uzmul pro sebe.

Třetí kolo začal Elmo opět tvrdými údery, ale Reif se ponořil pro takedown, ten se mu povedlo i doručit. Oba borci se po krátké pasovačce dostali do postoje. Tam byl nebezpečnější Elmo. Zápas museli rozhodnout až bodoví rozhodčí. Ti vítězství vyrovnaného zápasu přiřkli Elmovi.

Ondřej Kluk s kamením Untermuller vs. Ladislav Kukismen Gal

Kukismen si velmi užil svůj bláznivý nástup. Jeho soupeř Kluk s kamením moc lásky od diváků nedostal, přestože si svou nástupovku nazpíval sám.

Kluk s kamením zkusil nástup s pravým capákem, ale jeho rána terč netrefila. Oba borci se dostali na klec a Kluk s kamením svého soupeře držel na pletivu. Zápas oproti předchozím v prvním kole zatím postrádal tempo.

Hala mohutně povzbuzovala Kukismena, ale v prvním kole se už nic zajímavého nestalo. Do druhého kola oba borci nastoupili bez známek únavy. Kluk s kamením zkusil hned na začátku kola chytit škrcení, ale jeho soupeř si s ním hravě poradil.

Kluk s kamením trefil svého soupeře nepovoleným úderem hlavou a rozhodčí mu strhl bod. To ho nabudilo a začal opravdu bojovat. Kukisman přežil škrcení na zemi a přebral plný gard, do konce druhého kola tam Kluka s kamením častoval krátkými údery.

Ve třetím kole se zápas ihned dostal na zem. Kukismen se z nepříjemné situace dostal. Kluk s kamením opět fauloval a dostal další penalizaci stržením bodu. Oba soupeři již působili unaveně. V poslední minutě si Kukismen dovolil dvakrát backfist. Na body zvítězil outsider Kukismen.

Lukáš Král Pablo Bartoš vs. Jan Rybka

Tiktoker Jan Rybka nastoupil proti Bartošovi, který si připsal své první MMA vítězství v rámci minulého galavečera. Ihned po začátku šel Pablo po pár uderech k zemi a jen kryl rány, které od Jana Rybky přicházely.

Jan Rybka se tedy ani nezapotil a připsal si první vítězství v Clash of the Stars, i když moderátor v kleci byl proti a vyhlásil vítězem nejdříve soupeře.

Aleš Aleky Gottwald vs. Daniel Bek

Daniel Bek se svou houževnatostí propracoval až do zápasu v Clash of the Stars, kde vyzval Alekyho. Bek nastoupil do zápasu aktivně a soupeře zasypal údery. Zkusil i škrcení, ale jeho soupeř situaci ustál.

Oba zapasníci na konci prvního kola rezignovali na obranu a rozdali si to na férovku. Daniel Bek rozdal podstatně více ran a první kolo jde určitě za ním.

V druhém kole začal Bek stejně jako v kole prvním a svého soupeře zasypal údery. Po pádu na zem Aleky zápas psychicky zabalil po pár ranách od Beka bylo hotovo.

Michal Psycho Michal Peštuka vs. Filip Procházka

První zápas o titul Vikinga začal opravdu zostra. Psycho Michal vzal zápas po nepovedeném high kicku soupeře na zem a spustil ground and pound.

Filip Procházka se nedokázal bránit a rozhodčí zápas v prvním kole ukončil. Psycho Michal srovnal svoje skóre v Clash of the Stars na 2:2.

Turnaj Clash of the Stars 7 Seven Sins (2024) – aktuální informace: MMA, box, sumó

Historicky první odveta, zápas v sumo, souboj pornohereček i debut Vaška Baby Jagy Mikuláška. Sedmý turnaj Clash of the Stars slibuje pořádné brikule a poctivou nálož zábavy všeho druhu. Vzhledem k diváckému zájmu se galavečer uskuteční ve větší pražské hale, takže se dá čekat doslova pulzující atmosféra, o kterou se přímo na místě postará 10 tisíc diváků.

⭐CLASH OF THE STARS 7: INFO⭐
📆 Kdy: 27. ledna 2024, od 18:30
🏰 Kde: Sportovní hala Fortuna, Praha
🔍 Karta: Program a výsledky
✏️ Kurzy: Fortuna
💥 Livestream: Informace zde
🎫 Vstupenky: Vyprodáno

Hlavní zápas Aleš Bejr vs. Jaromír Soukup box (analýza, tip a sázky)

Aleše Bejra si fanoušci hodně žádali, až se nakonec vedení organizace Clash of the Stars podařilo s psychopatem vyjednat zápas. Známá postava tuzemské bizarní scény by sice ráda do klece promotéra Tomáše Le Syho pod pravidly MMA, zatím se ale musí spokojit s boxem proti Jaromíru Soukupovi. A má rozhodně co napravovat.

Psychopat Bejr má zatím v Clashi záparnou bilanci, když na prozatím nejsledovanějším galavečeru Clash of the stars 3 nestačil na rivala Filipa Grznára. Psychopat se spíše než na techniku a fyzičku, soustředil v přípravě na nabírání svalové hmoty a z tohoto pohledu bude mít jednoznačnou výhodu. Tím ale dobré zprávy pro YouTubera, bývalého kulturistu a příležitostného herce končí.

Jaromír Soukup se do přípravy obul s pořádnou vervou a do svého nabitého programu zařadil pravidelné tréninky. Většina lidí ho zná jako hlavní tvář TV Barrandov, a také pro jeho bulvární eskapády. Soukup box ale v minulosti aktivně provozoval a dostupné zdroje uvádí, že zaznamenal bilanci 25 výher a 1 porážku, přičemž 19 soupeřů ukončil KO.

Jeho kariéra boxera se sice odehrála v dřevních dobách před více než 10 lety, avšak technika Soukupovi evidentně zůstala. Jestli ale dokáže ve svých 54 letech zápas udýchat, už tolik jasné není.

Box, 3x3 min., 10oz rukavice
Aleš Bejr Jaromír Soukup
184 cm, 46 let 190 cm, 54 let

Scénář zápasu se zdá být na první pohled evidentní. Aleš Bejr bude sázet na svou zarputilost a buldočí sílu, zatímco Jaromír Soukup bude chtít využít své zkušenosti a daleko lepší boxerskou průpravu.

Zápas je vypsán na 3x3 min. a oba kohouti nasadí rukavice velikosti 10. Pakliže Soukup ustojí tlak, který na něj Bejr nejen v samotném zápase bude vyvíjet, měl by si dojít pro vítězství.

TIP: Jaromír Soukup vyhraje, v kurzu 2,10 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Tip Jaromír Soukup vs Aleš Bejr

Clash of the Stars 7 účastníci: Baba Jaga Mikulášek, Gappa, Lady Dee, žralok Patrik, Tadeáš Veselý, Fayne, Inked Dory a další

Kromě hlavního zápasu večera bude k vidění i spoustu dalších bizarních soubojů. Václav Baba jaga Mikulášek má před sebou duel se žralokem Patrikem, se kterým se nemají v lásce. To stejné platí i o zápase dvou pornohereček Lady Dee a Nikol Lauberové.

Bezmála půl tuny v kleci mělo být původně k vidění v sumó duelu mezi prostořekým Diegem Kotlárem a známým tiktokerem Gappou. Diego Kotlár ovšem dva dny před turnajem ohlásil, že do zápasu nenastoupí. Fanoušci o sumo ale nepřijdou. Zápas na poslední chvili vzal 135kilový Bartoloměj Bertík Girga.

Hodně osobní je to i mezi Faynem a Tadeášem Veselým, kteří se postarají o vůbec první odvetu v Clash of the Stars. Na analýzy jednotlivých duelů se prokliknete zde:

Fortuna bonus Clash of the Stars 7

Fortuna si připravila vstupní bonus pro nové hráče 1300 Kč na první sázky. Stačí se jednoduše registrovat přes tento banner, dokončit registraci a následně si vsadit až za 500 Kč pro získání dvojnásobku navíc!

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem

Clash of the Stars 7 karta (program, výsledky, fight card)

V přiložené tabulce najdete všechny výsledky Clash of the Stars 7, včetně způsobu ukončení.

Clash of the Stars 7: program a výsledky ✏️
Hlavní karta
BOX 3x3 min. Aleš Psychopat Bejr vs. Jaromír Soukup (1. kolo Diskvalifikace)
UNDG Dominika Mína Elisherová (1.kolo TKO) vs. Lada Laduška Kašparová
MMA bez loktů a kolen Miroslav Fayne Loner (zrušeno) vs. Tadeáš Gangstaboy Veselý (zrušeno)
MMA 93 kg Patrik Žralok Hübler vs. Václav Baba Jaga Mikulášek (3. kolo TKO)
K1 Denisa Denča Ryndová (2. kolo KO) vs. Petra Inked Dory Úradníčková
SUMO Ondřej Gappa Bihary vs. Bartoloměj Bertík Girga (5:1)
Prelims
MMA David Čonny Čonka (1. kolo škrcení) vs. Jakub Kroka
MMA bez kopů Dan Bayer vs. Alex Zach (2. kolo Rear Naked Choke
MMA Drahomíra Lady Dee Jůzová (na body) vs. Eliška Kovaříková
MMA Petr Maniac Cop Reif vs. Elmo Moravec (na body)
MMA Ondřej Kluk s kamením Untermuller vs. Ladislav Kukismen Gal (na body)
MMA Lukáš Král Pablo Bartoš vs. Jan Rybka (1.kolo TKO)
Youtube Free prelims (zdarma)
MMA Aleš Aleky Gottwald vs. Daniel Bek (2.kolo TKO)
MMA Michal Psycho Michal Peštuka (TKO v 1. kole) vs. Filip Procházka

Kde sledovat Clash of the Stars 7 živě live stream online?

Sledovat Clash of the Stars živě může být zábavou na celý večer. Turnaj zpravidla trvá okolo 6 hodin a všechny zápasy můžete sledovat v livestreamu na internetu. Online Clash of the Stars highlighty pro vás budeme zachytávat přímo v dějišti, nezapomeňte sledovat náš instagram.

Vsaďte si na Clash of the Stars 6 u Fortuny ZDE

Kolik stojí Clash of the Stars PPV? (Clash of the Stars kde sledovat živý přenos na internetu?)

Turnaj Clash of the Stars 7 live bude možné sledovat opět pomocí placeného přenosu. Livestream Clash of the Stars 7 najdete na clashofthestars.tv s tím, že cena PPV byla v předprodeji výhodnější oproti nákupu přenosu v den konání turnaje.

Přesné částky PPV pro sedmý event a veškeré informace najdete na tomto místě pár dní před samotným galavečerem. Pay-per-view v HD kvalitě s možností zpětného přehrání zápasů až 7 dní vás dnes vyjde na 289 Kč. Podrobnosti ohledně PPV přenosu Clash of the Stars se dočtete v tomto článku.

Clash of the Stars zdarma dnes (27. 1. 2024) – live stream free YouTube

Dohromady bude 27. ledna k vidění 14 zápasů s tím, že zdarma Clash of the Stars nabídne, jako již tradičně, úvodní dva duely na oficiálním YouTube kanálu. Následně je potřeba si zakoupit PPV. Sledování pirátských streamů, pakliže se objeví, rozhodně nedoporučujeme.

Clash of the Stars 7 kurzy na zápasy – přehled

Na zápasy Clash of the Stars vypsaly kurzy i další sázkové kanceláře. Srovnání kurzů na jednotlivé zápasy najdete v této tabulce.

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ ZÁPASY CLASH 7 - PŘEHLED KURZŮ
Zápas Fortuna Tipsport Betano
Jaromír Soukup - Aleš Bejr 2,13 X 1,68 2,00 X 1,76 2,08 X 1,70
Baba Jaga - Žralok Patrik 1,06 X 7,58 1,06 X 6,75 1,07 X 7,25
Tadeáš Veselý - Fayne 3,81 X 1,23 3,34 X 1,27 3,35 X 1,30
Lady Dee - Nikol Lauberová 1,02 X 10,54 1,02 X 9,38 1,05 X 8,50
Kluk s kamením - Kukismen 1,12 X  5,48 1,15 X 4,60 1,22 X 4,00

*kurzy jsou k času 27.1. 02:00

Clash of the Stars 7 b4theclash tiskovka, video, záznam (závěrečná tisková konference)

Naladit se na samotné zápasy Clash of the Stars 7 můžete prostřednictvím tiskovek b4theclash, kde si jednotliví soupeři pěkně od plic vyříkávají svoje názory a pohledy jeden na druhého.

Jedná se o velmi sledovaný formát, který live sledují desetitisíce fanoušků. Všechny epizody najdete zdarma na Youtube, stejně jako úvodní, potažmo předturnajovou tiskovou konferenci. Záznam jednotlivých zápasů organizace nepravidelně zveřejňuje rovněž na Youtube s odstupem několika týdnů, či měsíců.

Clash of the Stars 7 lístky – vstupenky Clash of the Stars 7 cena Ticketportal (Sportovní hala Fortuna, Praha 7)

Pokud sháníte lístky na Clash of the Stars 7, nemáme pro vás dobrou zprávu. Turnaj je momentálně zcela vyprodaný. Na ticketportalu již žádné lístky k dispozici nejsou.

Kapacita Sportovní haly Fortuna, kterou do roku 2015 pro domácí zápasy využivala hokejová Sparta, je pro tento turnaj nastavena na přibližně 10 000 míst a vstupenky našly svoje majitele během úvodních 7 dní od spuštění prodeje.

V roce 2024 chystá organizace Clash of the Stars turnaje i v dalších městěch, jako je Ostrava, či Brno, kde je kapacita ještě vyšší. Cílem je do zhruba do roku a půl uspořádat, a hlavně vyprodat, galavečer v ikonické O2 areně.

Clash of the Stars 7 váha, veřejný trénink, show, harmonogram

Součásti očekávaného turnaje je samozřejmě také povinné vážení bojovníků, které se uskuteční v pátek 26. ledna. V podvečerních hodinách proběhnou také veřejné tréninky, kde nám účastníci Clash of the Stars 7 ukáží něco ze svého bojového repertoáru.

Nouze jistě nebude ani o překvapivé momenty, či sebevědomé výroky. Podrobnější informace ohledně časového harmonogramu celé akce vám přineseme na těchto řádcích.

  • 26.1. 10:00 oficiální vážení
  • 26.1. 18:00 mediální trénink - Youtube
  • 26.1. 18:30 mediální (veřejné vážení) - Youtube
  • 27.1. 18:30 Studio - Youtube
  • 27.1. 19:00 Free fight zápasy - Youtube
  • 27.1. 20:00 Clash of the Stars 7 (PPV)

Václav Baba Jaga Mikulášek Foto: Profimedia

Clash of the Stars trailer

U příležitosti konání sedmého galavečeru organizace Clash of the Stars opět vyprodukovala oficiální trailer, za který sklízí od fanoušků na sociálních sítích velkou pochvalu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Dnes Clash of the Stars 7 kdo tam bude zápasit?

Na turnaji Clash of the Stars 7 se premiérově představí bojovník Václav Baba Jaga Mikulášek. V hlavním zápase dojde na boxerský souboj mezi Alešem Bejrem a Jaromírem Soukupem. Všechny zápasy najdete na tomto místě.

2️⃣ Jak Clash of the Stars 7 sledovat živě zdarma?

Turnaj Clash of the Stars 7 je možné sledovat online skrze pay-per-view (PPV). Cenu přenosu a další informace se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ Kde najdu kurzy zápasy Clash of the Stars 7 Fortuna

Na všechny zápasy Clash of the Stars 7 si můžete vsadit u sázkové kanceláře Fortuna. Jednotlivé kurzy najdete v sekci bojové sporty.

4️⃣ Kde je přímý přenos PPV Clash of the Stars 7?

Prodej placeného streamu bude spuštěn pár dní před turnajem. Detailní informace najdete v článku zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...

Karlos Benda a Diego Kotlár

Diego Kotlár dostal čočku od Bendy. Novopečený sumo zápasník si znovu vzal do úst legendu

Diego Kotlár se nebojí nikoho, dokonce ani legendy MMA Karlose Vémoly, kterého znovu během B4THECLASH vyzýval do klece.⚔️ Terminátora...

Tadeáš Veselý se toho nebojí

Kontroverzní Gangstaboy z Clashe dráždí Babu Jagu. „Nebojím se tě,“ vzkázal mu

Na Instagramu se rozhořel spor mezi známými tvářemi Clash of the Stars. Tadeáš Veselý si vyměnil pár peprných vzkazů s Vaškem Mikuláškem a...