Karlos Benda komentuje své vyzyvatele z Clashe 7 Elma, Žraloka a Babu Jagu

Jak už je zvykem, Karlos Benda během sedmého turnaje Clash of the Stars slyšel hned několik výzev. Prozradil svůj názor na výkony svých vyzyvatelů. Jak hodnotí zápas věčného rivala Žraloka nebo potenciálního soupeře Elma, se dozvíte v článku.

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Jak Kotlárobijec hodnotí své vyzyvatele?

Jako už tradičně si Karlos Benda během sedmého galavečera Clash of the Stars vyslechl nějaké ty výzvy. Mezi nimi byl například rapper Elmo, který si to měl původně s Karlosem Bendou rozdat už během šestého turnaje, ale organizace nakonec změnila plány. Na Kotlárobijce si brousí zuby ale i další. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Přátelé, tady je strašně špatně rozumět a já nevím, jestli už jsem byl vyzvaný dvakrát nebo třikrát za tenhle večer. Elmo, Baba Jaga a jestli i Žralok něco říkal? Nevím, ale jsem žádané zboží,“ řekl Karlos ve svém vlogu z galavečera Clash of the Stars 7.

Karlos Benda si dal na jeden turnaj od zápasení pauzu, v rámci osmého turnaje už ale pravděpodobně chybět nebude. Jde o to, s kým se v kleci potká tentokrát. Ve hře je už dlouhou dobu rapper Elmo, který na sedmém turnaji zazářil v souboji s policistou Petrem Reifem, nad kterým vyhrál, ačkoli to bylo velmi těsné a někteří do oficiálního vyhlášení viděli vítězství spíše na straně Reifa. Mezi ty patří i Karlos Benda.

„Když mi Elma nabídli, říkali, že už má za sebou nějaký boxerský zápas, ale upřímně ten zápas byl hodně vyrovnaný. Já jsem upřímně také viděl, že vyhrál Petr Reif, ale asi bych nijak neprotestoval, protože jestli o těch pár bodíků vyhrál Elmo, tak je to v pořádku,“ řekl Benda v podcastu kanálu Willy Cao.

„Peťa Reif se mi líbil na zemi, ale v tom postoji na něj absolutně neměl, šlo vidět, že ten Elmo má tu přední ruku rychlejší a hlavně že si uměl líp držet ten distanc. Ale od obou jsem čekal víc. Byl to pěkný amatérský zápas, ale trošičku mě to zklamalo,“ přiznal Benda.

Karlos Benda také zhodnotil výkon svého dlouhodobého vyzyvatele Žraloka, který se utkal s profesionálním bojovníkem Václavem Mikuláškem a podle všeobecného očekávání prohrál. Udržel se ale v zápasu překvapivě dlouho a to dokázal Benda ocenit.

„Všichni víme, že Žraloka nemám rád, ne že bych ho nesnášel nebo tak, ale to jak je mnou posedlý... nemám ho rád. Musím ale uznat, všechna čest, že vydržel hodně, jako že fakt nesmysly vydržel a respekt Žralokovi, ale tam za celý zápas byly tři nebo čtyři údery,“ pronesl Benda na konto svého nejvytrvalejšího vyzyvatele.

„Když se na to podíváme střízlivě, Žralok vydržel, všechna čest, ale dal tři údery. Za mě to bylo jednostranné bití a devastace člověka, a ano všechna čest, že vydržel, ale nic neukázal,“ dodal.

Kromě Elma a Žraloka se Karlos dočkal výzvy právě od Hüblerova pokořitele Václava Mikuláška, který prohlásil, že se „Benda schovává za svého trenéra“. Karlos má totiž za to, že Baba Jaga by si měl spíše střihnout odvetu s jeho trenérem Petrem Bartoňkem.

Ten vzal kdysi v rámci turnaje OKTAGONu s Mikuláškem zápas na short notice a prohrál. Podle Bendy by tenhle duel dával větší smysl, než kdyby šli spolu. Bartoněk je téhle možnosti otevřený, a tak na konci natáčení podcastu Babu Jagu oficiálně vyzval. Jakých duelů se nakonec v osmém turnaji dočkáme, se budeme dozvídat zčásti postupně a zčásti nám je odhalí až úvodní tiskovka, ale zřejmě se bude na co těšit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lady Dee před zápasem na Clash of the Stars 7

Lady Dee ukázala modřiny po zápase, do kterého nakonec nenastoupila Nikola Lauberová

Lady Dee si ze zápasu na turnaji Clash of the Stars odnesla cennou zkušenost, bolestivé šrámy, ale i zlatý pohár za vítězství. Více se...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...

Jaromír Soukup se na zápas těší

Jaromír Soukup: Chování Bejra se mi nelíbí, na zápas se ale těším. Jak šla dolů váha?

Už dnes večer to všechno vypukne. Páteční veřejné vážení, mediální trénink a závěrečný staredown se neobešel bez běsnění Aleše Bejra. Co na...