Baba Jaga prozradil, čím ho Jakub Enžl vyprovokoval k výzvě. Má hned tři důvody

Sotva Vašek Mikulášek vykročil z klece Clash of the Stars, už vyzýval na souboj svalovce a influencera Jakuba Enžla. Baba Jaga prozradil, čím ho známý kulturista tolik popudil.

Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Tři důvody k výzvě

Po sedmém turnaji Clash of the Stars se strhla lavina výzev. Bývalý zápasník OKTAGONu Václav „Baba Jaga“ Mikulášek má například políčeno na kulturistu a influencera Jakuba Enžla. (Více čtěte zde: Baba Jaga vyhlíží další oběť. Do oka mu padl známý svalovec a influencer). Čím svalovec mma bojovníka tolik urazil, že má potřebu si to s ním vyříkávat v kleci?

„Jakub Enžl dobře ví, kdo jsem, a pak ho slyšíš, jak říká: Já bych si přihodil na toho Mikuláše, Mikuláška nebo jak se jmenuje. Pak ho slyším u Willyho Caa, jak říká, že můj výkon nebyl tak dominantní, jak si myslel, jako že jsem měl problémy,“ vyprávěl Baba Jaga v pořadu Hype-Cast.

„A pak říkal, že jsem padal od Vémoly níž a níž a níž,“ dodal třetí důvod Mikulášek. „Tak říkám, tak fajn, jestli si myslíš, že nejsem dobrej, tak si můžeme dát dvě tři kola boxu, abych ti ukázal, že jsem dobrej. Donutím tě utíkat a dostanu tě do polohy hmyzu,“ prohlásil Mikulášek.

Společný zápas? Možná někdy časem

Jakub Enžl sice už nějakou dobu box trénuje, ale avizoval, že na zápas se zatím necítí. „Učím se box, ale úplné základy. Učím se, jak synchronizovat ty nohy a ruce a bok, jak dýchat, fakt jak když se učíš chodit. Takže ať mě nikdo nevyzývá prostě, ještě nic neumím,“ vysvětlil Jakub Enžl ve Fantastickém podcastu.

Že by si někdy v budoucnu střihnul zápas, Enžl nevylučuje. Baba Jaga ale nepatří mezi nejtrpělivější. „Proč bych měl čekat? On mluví teď,“ argumentoval Václav Mikulášek. „Tady to nechápu, ty mluvíš teď, tak proč já bych měl čekat další rok?! Já proti němu nic nemám, jenom mi vadí ten disrespekt,“ dodal Baba Jaga.

Tohoto duelu se jak se zdá jen tak nedočkáme, je ale evidentní, že mezi těmito velkými borci to rozhodně vře. Uvidíme tedy, zda bude tenhle spor dostatečně žhavý v době, kdy bude Jakub Enžl připravený do boje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý

Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

Je známo, že Tadeáš Veselý je jedna z nejkontroverznějších postav Clash of the Stars.⭐ Přesto dokáže někdy pořádně překvapit, i promotéry...

Lady Dee před zápasem na Clash of the Stars 7

Lady Dee ukázala modřiny po zápase, do kterého nakonec nenastoupila Nikola Lauberová

Lady Dee si ze zápasu na turnaji Clash of the Stars odnesla cennou zkušenost, bolestivé šrámy, ale i zlatý pohár za vítězství. Více se...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...