Rony popsal nejotravnější zápas své kariéry. S Brichtou a Keitou by si to prý dal klidně znova

Je současným šampionem lehké váhy a za svou kariéru už získal mnoho cenných skalpů. Rony Paradeiser prozradil zákulisní informace některých svých zápasů. Přiznal, z kterého z nich chtěl nejvíc utéct nebo proč musel mít na Keitu speciální strategii.

Rony Paradeiser vs. Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

Spousta krve a testy na HIV

Současný šampion lehké váhy OKTAGONu Ronald Paradeiser se rozpovídal o tom, který zápas jeho kariéry byl pro něj nejméně příjemný. Pokud tipujete Keitu nebo Buchingera, chyba lávky, Rony prý nejvíc trpěl v zápasu s Matějem Kuzníkem.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„To byl tak otravný zápas (záznam zápasu níže). On byl jak lepidlo a já ho ještě otevřel tím loktem a pak to na mě furt kapalo – od té doby se mimochodem dělají testy na HIV, protože já si stěžoval, jelikož jsem měl v puse asi půl litru krve,“ prozradil v podcastu SKAP.

„Z uší jsem to dostával snad týden a půl. Nemohl jsem se Kuzníka zbavit, to byl takový zápas, že už jsem ho fakt nechtěl a v tu chvíli mě ukončil,“ popsal Ronald Paradeiser svůj první a očividně nejhorší zápas v OKTAGONu.

Na Keitu šel zraněný, dnes by byla strategie jiná

S obávaným Losenem Keitou sice Rony prohrál, ale Keita sám přiznal, že byl Paradeiser těžký soupeř, ne-li nejtěžší (přinejmenším v rámci OKTAGONu), protože s ním dle vlastních slov poprvé prohrál celé kolo.

„Cítil jsem se před tím zápasem dobře, akorát že tři měsíce předtím jsem dostal káčko, padl jsem přes nohu a natrhl si dva menisky, křížák jsem měl natáhnutý a menisky natrhnuté,“ prozradil Rony.

Tehdy prý uvažoval, jestli vůbec zápas vzít, šance na titul ho nakonec motivovala do toho jít, zranění se ale odrazilo už na samotné strategii. „Postavili jsme tu strategii tak, že se postavím a pevně se zapřu a budu ty jeho údery podlézat trupem. Nedokázal jsem skákat na nohách, protože ta noha bolela,“ vysvětlil Ronald.

Ačkoli šlo o nouzovou strategii, Černému panterovi očividně nechutnala, přesto zápas nakonec dopadl v Keitův prospěch. „Dnes by ta strategie byla jiná,“ řekl Rony s tím, že ve své současné formě by Keitu porazil.

Rony: S Brichtou bych si to dal klidně znova

Leo Brichta, jehož kariéra v současné době stoupá strmě vzhůru a který se co nevidět utká o titul polské organizace KSW, si po zápasu s Ronym připsal jednu ze svých tří proher. Tehdy takový výsledek nikdo nečekal.

„Všichni si mysleli, že prohraju, nikdo mi nevěřil. Extrémně málo lidí mi věřilo, protože Brichta tehdy udělal skvělý zápas s Alistonem (Aliston Cordeiro Aguiar) a on ho úplně přejel, kdežto já ho jen nabodoval, ale nakonec jsem ho (Brichtu) jednoznačně porazil. (...) Fandím mu, třeba bude někdy nějaká odveta. Třeba se ještě někdy potkáme. Bylo by to brutální, fanoušci by to chtěli a já chci, co chtějí fanoušci, takže by to bylo zajímavé,“ zauvažoval Rony.

Připomeňte si zápas s Matějem Kuzníkem, který Rony vyloženě protrpěl:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita v Ostravě zápasit nebude

Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Už za necelý měsíc se koná turnaj Oktagon 54 v Ostravě, na kterém proběhnou úvodní osmifinálové duely druhého ročníku pyramidy Tipsport...

Willy Fleury

Nová posila OKTAGONu posílá vzkaz těm nejlepším z divize. Bát se mají Langer, Poppeck i Vémola

K cirkusu OKTAGON se připojila nová posila.💀 Zaútočit hodlá na divizi polotěžké váhy.⚡ Pro ty nejlepší z žebříčku má jasný vzkaz.

Losene Keita

Keita prozradil, proč si vybral OKTAGON. Z jakých důvodů odmítl UFC a další velké hráče?

Losene Keita se ocitl na profesionální křižovatce a mohl si vybírat. Oslovily ho velké organizace, včetně té největší, a přesto si vybral...