Keita prozradil, proč si vybral OKTAGON. Z jakých důvodů odmítl UFC a další velké hráče?

Losene Keita se ocitl na profesionální křižovatce a mohl si vybírat. Oslovily ho velké organizace, včetně té největší, a přesto si vybral OKTAGON. Černý panter prozradil, jaké ho k tomu vedly důvody.

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Losene Keita je na roztrhání

Losene Keita se dočkal něčeho, po čem sní každý zápasník. Touží po něm každá velká organizace, a to včetně té největší a nejprestižnější. Přesto dal Černý panter UFC, PFL a dalším vale a rozhodl se pro další smlouvu v OKTAGONu a účast v milionovém projektu.

„Oktagon je můj domov a jsem tam velmi oblíbený,“ řekl Keita. „Oktagon není malá organizace, vzhledem k tomu, že naplní arény s 20 000 lidmi. Představte si, že jdete do arény a 20 000 lidí zpívá vaše jméno, je to šílené, chápate. Taky mě dobře platí, víte, chovají se ke mně dobře a dávají mi spoustu příležitostí,“ vysvětlil Keita v rozhovoru pro mmamania.com.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Tím, že má pro českou organizaci slabost, se Keita nikdy netajil a pěl na ni chválu, kudy chodil. Byla mu ale přece jen nabídnuta šance, která se takzvaně neodmítá a na kterou čeká téměř každý zápasník.

K tomu, že dal Keita přednost OKTAGONu před UFC, má Černý panter i pragmatické důvody. „Vím, že kdybych šel do UFC, začal bych kariéru s pár dolary, protože tam jsem nikdo,“ přiznal své obavy Keita.

Podobně to Losene cítil i s PFL, ačkoli prozradil, že pokud jde o finance, špatně by se tam neměl. „PFL mi dala skvělou nabídku, ale tam jsem nikdo, v Oktagonu už jsem někdo,“ vysvětlil Keita.

Losene Keita se snu jménem UFC nevzdává, ale připustil, že ho nemusí dosáhnout hned„Říkal jsem si: Je ti 26 let, jsi finančně stabilní, to všechno. Proč to zahazovat jen kvůli značce UFC? UFC je pořád sen, ale myslím, že si ho nepotřebuju splnit okamžitě,“ prohlásil Keita.

Černý panter se netají tím, že si svou popularitu v Čechách užívá a v tuto chvíli má zkrátka pocit, že tu má všechno, co potřebuje. „Je to tak, že jsem tu doma, jsem ve své komfortní zóně a jsem mladý – je mi 26 let. Jdu po ulici v Praze a lidi mě poznávají, lidi mě mají rádi,“ pochvaloval si Keita.

Než tedy půjde o dům dál, hodlá ještě v OKTAGONu pořádně rozvířit vody. „Říkal jsem si, že nejdřív musím uklidit u sebe doma, než se pokusím uklidit jinde,“ pronesl Black Panther.

Získat zpět pás pérové váhy se mu už podařilo, teď se Keita chystá vystoupat na vrchol milionové pyramidy druhé série projektu Tipsport Gamechanger a kdoví, poté možná zacílí na další pás.

Podívejte se na video, kde Keita po vzoru scény z oblíbeného filmu oznamuje svou účast v Tipsport Gamechanger:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí.💥 Shem ale podepsal s organizací novou...

Attila vs. Vémola 1

Oktagon představil velkolepý Eden. Vémola s Véghem si dali staredown ve středu obřího stadionu

Každý fanoušek OKTAGONu se nemůže dočkat highlightu roku 2024, Odvety století v Edenu.💪 Organizace nastínila, jak velkolepý turnaj na...

Végh vs. Vémola 1

Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku.👊 Dva odlišné přístupy ale spojuje...